Новини от БФБЛ и партньори

Удължен е срокът за участие в Годишните награди за отговорен бизнес 2023

15 януари 2024
Удължен е срокът за участие в  Годишните награди за отговорен бизнес 2023

До 31 януари продължава кандидатстването в 21-вото издание на най-утвърдения и престижен конкурс за компании и техните каузи  

Поради големия интерес и многото запитвания от компаниите удължаваме срока за участие в Годишните награди за отговорен бизнес 2023 – най-утвърдения и престижен национален конкурс за компании и техните каузи. 21-вото издание на авторитетното състезание за корпоративна социална отговорност, устойчиво развитие и многообразие продължава до 31 януари.

Бизнес конкурсът отново ще отличи ефективни и вдъхновяващи кампании в полза на служителите, обществото и природата, осъществени през 2023 г.  Целта на  БФБЛ e да насърчи добрите практики на ангажираност с обществени каузи и да популяризира корпоративните инициативи с най-голямо въздействие. Чрез участието си в конкурса компаниите имат възможност да споделят своите успешни ESGпрограми, да получат признание от експертното журии да утвърдят репутацията си на желан работодател.

Годишните награди за отговорен бизнес на БФБЛ отново ще отличат обществените ангажименти на компаниите в седемкатегории: „Инвеститор в обществото“, „Инвеститор в знанието“, „Инвеститор в околната среда“, „Инвеститор в човешкия капитал“, „Маркетинг, свързан с кауза“, „Най-добра социална политика на малко или средно предприятие“ и „Многообразие на работното място“ – категория, въведена преди две години от Хартата на многообразието в България, за да промотира корпоративните програми за приобщаване.

С участието си в конкурса компаниите се включват и в националната ESG платформа на организацията.Всички кандидатури се борят и за специалната награда Еngage за принос на служителите към ESG инициатива на компанията.

Конкурсът е отворен за всички компаниинезависимо дали са членове на БФБЛ. Те могат да се самономинират или да бъдат номинирани от партньорите си от неправителствения сектор,  комуникационни агенции, агенции за подбор на персонал и др. Кандидатстването е безплатно и онлайн насайта на БФБЛ, където еи регламентът за участие, а крайният срок е до края на деня на 31 януари 2024 г.

За да се възползвате от предимствата, които предоставят авторитетните Годишни награди за отговорен бизнес и да промотирате своя бранд, ви предлагаме различни варианти за спонсорство.  

Кандидатурите ще бъдат оценени от независимо и обективножури от експерти в различни области – бизнес, граждански организации, инстутиции, академичните среди и медиите, а победителите ще бъдат обявени на официална церемонияпрез март 2024 г.   


Златен партньор