БФБЛ в медиите

БНР

Българският форум на бизнес лидерите вижда в кризата с Covid-19 възможност за дигитализация на бизнеса. Това са обсъждали на втората си виртуална среща членовете на организацията. Според участниците в дискусията - повече от 25 компании от различни сектори, информационните технологии в момента са на първа линия в решаването и на здравната, и на икономическата криза. 

На следващия етап обаче ще има ускорена автоматизация и роботизация, което означава промяна в процесите и представите ни за професиите, прогнозира заместник-председателят на форума Ираван Хира.

Според председателя на организацията Левон Хампарцумян част от компаниите биха могли да се възползват от държавната подкрепа, други - от предложенията на банките, но препоръча той, вероятно най-доброто решение е да се намерят нови бизнес-модели, които да позволят устойчиво и дългосрочно развитие.


Economy.bg

Общото събрание на организацията избра Ираван Хира за заместник-председател и гласува доверие на шестима висши мениджъри за членове на УС


Мениджър нюз

Той бе избран от Общото събрание на организацията, което се проведе на 30 май в гранд хотел „София”.


Мениджър нюз

БФБЛ обяви финалистите и победителите в Наградите за отговорен бизнес 2018 на официална церемония в София.


Economy.bg

Българският форум на бизнес лидерите връчи традиционните си отличия за 16-а поредна година.


Bloomberg TV

Мария Маврудиева, изп. директор на Съвета на жените в бизнеса в България; Камелия Мончева, HPE, Women at work; Огнян Траянов, изп. директор на ТехноЛогика; Иван Доброволов, изп. директор на BG Assist в предаването "В развитие" на 27.02.2019


БНТ

Tvoyat biznes

Единадесетото издание на Годишния благотворителен бал на Българският форум на бизнес лидерите набра малко над 46 000 лв., които ще бъдат предоставени на стойностни проекти в областите здравеопазване и образование.


Economy.bg

С парите ще бъдат подкрепени мащабна програма за ранна профилактика на рака на гърдата и „Лидерска академия за директори“


Manager News

Точно 20 години след основаването си, Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ)отбеляза своя юбилей с коктейл за компании-членове, партньори и съмишленици. Към празника се присъединиха и президентите Петър Стоянов и Росен Плевнелиев, заместник-кметът на Столична община Дончо Барбалов, представители на бизнес и граждански организации, чуждестранни посланици и дипломати.


БНР

През 1998 година почти нямаше чуждестранни инвеститори. Думата бизнес беше по-скоро дума "далавера". Сега вече имаме съвсем различна бизнес среда. Този коментар направи в предаването „12+3“ Ираван Хира, председател на Българския форум на бизнес лидерите.


Economy.bg

Днешна България е така различна от България преди 20 години, казва председателят на Българския форум на бизнес лидерите


Novinite.com

Bulgarian PR expert and diplomat Maxim Behar was re-elected as a member of the Management Board of the Bulgarian Business Leaders Forum (BBLF).


Economy.bg

Общото събрание преизбра Максим Бехар, Зоя Паунова и Боряна Манолова за членове на УС


Мениджър

Левон Хампарцумян, член на Управителния съвет на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) и главен изпълнителен директор на „УниКредит Булбанк”, бе избран единодушно за заместник-председател на организацията на провелото се вчеpа годишно Общо събрание. Мандатите на дългогодишните членове на Борда Максим Бехар, управител на „М3 Комюникейшънс Груп“, и Зоя Паунова, главен изпълнителен директор на „Астра Зенека“, бяха подновени. Събранието подкрепи и кандидатурата на Боряна Манолова, главен изпълнителен директор на „Сименс България“, за втори тригодишен мандат.


Кариери

Българският PR експерт Максим Бехар бе избран отново за член на управителния съвет (УС) на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ). Той е сред основателите на форума преди 20 години, беше негов председател в продължение на два мандата от 2001 г. до 2007 г., след което зам.-председател за още два мандата и оттогава неизменно е член на борда. Бехар е също доживотен почетен член на форума от 2007 г. насам.


БНТ

Ден преди политическият елит на Европа да се събере в София, в Националния дворец на културата се провежда форум, посветен на инвестиционния потенциал на Западните Балкани. Съорганизатори са българското европредседателство и форумът на бизнес лидерите.


bTV

Конференцията има за цел да насърчи регионалното сътрудничество в икономическата сфера


Нова ТВ

Мениджър

С дискусия за инвестиционния потенциал на Западните Балкани започнаха съпътстващите събития към срещата между ЕС и държавите в региона в София.