Годишни награди за отговорен бизнес 2023 - номинации

31 януари 2024
Годишни награди за отговорен бизнес 2023 - номинации

21-ви ГОДИШНИ НАГРАДИ ЗА ОТГОВОРЕН БИЗНЕС 2023

Нов удължен срок за номинации - 31 януари

Конкурсът: Първият и най-престижен конкурс за корпоративна социална отговорност, устойчиво развитие и многообразие в България. Ежегодна инициатива на БФБЛ, с която търсим и отличаваме отговорните компании и ангажираността им с различни каузи.

Защо да кандидатствате: Вашите успешни корпоративни инициативи в полза на хората, обществото и природата заслужават да получат обществено признание и оценката на обективното жури на Наградите. А споделеният опит и резултати ще мотивират и други хора и организации да последват вашия добър пример.  

Кой може да кандидатства: За Годишните награди за отговорен бизнес на БФБЛ могат да кандидатстват компании от цялата страна независимо от размер, сфера на дейност и дали са членове на Форума или не.

Категории:

  • Инвеститор в човешкия капитал
  • Инвеститор в обществото
  • Инвеститор в знанието
  • Инвеститор в околната среда
  • Маркетинг, свързан с кауза
  • Цялостна КСО политика на малко и средно предприятие
  • Многообразие на работното място 

Специална награда Еngage: Един от всички номинирани проекти ще спечели специалната награда за ангажираност и участие на служителите в корпоративна инициатива с ефект върху обществото.  

Как да се включите в конкурса: За да кандидатствате, моля, регистрирайте се на нашия сайт или въведете своето потребителско име и парола в полето горе вдясно и попълнете онлайн формуляра на български и на английски език (задължително и на двата езика). Кандидатстването е БЕЗПЛАТНО, а офисът на БФБЛ е готов да ви съдейства и консултира.

НОВ КРАЕН СРОК: 31 януари 2024 г.

Спонсорство: За да подкрепите най-авторитетния национален КСО конкурс, моля, вижте вариантите за спонсорство.

Регламент: Вижте условията на конкурса. Важно – всяка компания може да номинира общо до 3 проекта.

Често задавани въпроси: вижте тук.

Жури: Комисия от уважавани професионалисти от бизнеса, правителствения и неправителствения сектор, академичните среди и медиите. Очаквайте списък с членовете на журито през януари 2024 г.

Церемония: БФБЛ ще обяви победителите и финалистите на официална церемония през март 2024 г.

Награди за отговорен бизнес 2022: церемония, победители, видео


Златен партньор


Бронзов партньор