Новини от БФБЛ и партньори


Вечер на добродетелите 2014

Вечер на добродетелите 2014

01 октомври 2014

Петото издание на благотворителната Вечер на добродетелите ще се състои на 21 октомври 2014 г. (вторник), 19,30 ч., Sofia Event Center, Paradise Center. Вечерта на добродетелите......»Неправителственият сектор и бизнесът могат да играят водеща роля в налагането на етично поведение на пазара

Неправителственият сектор и бизнесът могат да играят водеща роля в налагането на етично поведение на пазара

30 септември 2014

Това е основният извод на участниците в кръглата маса на тема „Етичните измерения на пазара на професионални услуги”, проведена от Българската асоциация на управленските консултант......»
b2b Magazine връчи своите "Зелени Оскари"

b2b Magazine връчи своите "Зелени Оскари"

27 юни 2014

На официална вечерна церемония  в зелената градина на Хотел Силвър Хаус b2b Magazine награди компаниите и организациите в България с отговорно отношение към околната среда. Нагр......»Промяната е пътят към успеха

Промяната е пътят към успеха

16 юни 2014

Гост-лекторът на „Лидери за бъдещето” Алфредо Кулебро, основател и изпълнителен директор на SalesPartners Latin America, сподели с БФБЛ собствения си опит Българският форум на......»


Нови лидери в Борда на БФБЛ

Нови лидери в Борда на БФБЛ

29 май 2014

Годишното общо събрание на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ), състояло се вчера в Гранд хотел София, проведе избори за трима членове на Управителния съвет и финансов контр......»Победителите в BAPRA Bright Awards 2014

Победителите в BAPRA Bright Awards 2014

19 май 2014

Победителите в категория „Кампания за устойчиво развитие“ получиха наградите си от г-н Георги Руйчев, изпълнителен директор на БФБЛ. На бляскава церемония, състояла се на 13 май......»


Йорданка Фандъкова – почетен член на БФБЛ

Йорданка Фандъкова – почетен член на БФБЛ

14 май 2014

Кметът на София г-жа Йорданка Фандъкова стана почетен член на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) заради съществения си принос към уникалната за България организация на комп......»


БФБЛ връчи младежки награди за отговорен бизнес

БФБЛ връчи младежки награди за отговорен бизнес

26 април 2014

Българският форум на бизнес лидерите участва в церемонията по връчването на Годишните награди за социална отговорност на Българския младежки форум на бизнес лидерите (БМФБЛ) на 25......»Мисията „Българска индустрия“ е възможна

Мисията „Българска индустрия“ е възможна

11 април 2014

Конференцията на Българския форум на бизнес лидерите в Пловдив посочи пътя – иновации, конкурентноспособност, диалог и воля за намиране на решения Мисията „Българска индустрия“......»


Министър Клисарова: вече водим диалог с бизнеса

Министър Клисарова: вече водим диалог с бизнеса

26 март 2014

„Тук сме заедно именно, защото говорим на един език, положителната промяна вече е започнала – Законът за професионалното образование и обучение мина на първо четене и се надяваме д......»


Старт на BAPRA Bright Awards 2014

Старт на BAPRA Bright Awards 2014

11 март 2014

Днес Българска асоциация на ПР агенциите (БАПРА) обяви началото за подаване на заявки за участие в петото юбилейно издание на престижния ПР конкурс BAPRA Bright Awards 2014. БФБЛ е......»


Конференция "Образование и бизнес"

Конференция "Образование и бизнес"

04 март 2014

На един език ли говорят теорията и практиката? Под това мото на 24 март 2014 г. в София, Sofia Event Center/Paradise Center/ от 9:00 ч. ще се проведе конференцията “Образование и б......»


И победителите са ...

И победителите са ...

26 февруари 2014

Наградите за отговорен бизнес 2013 на Българския форум на бизнес лидерите бяха връчени на тържествена церемония снощи в София Хотел Балкан. Рекорден брой компании участваха в едина......»


Добрият пример увлича

Добрият пример увлича

20 февруари 2014

Ръст от 300% в усилията на бизнеса да подпомага обществени каузи отчитат от БФБЛ за 11-те години от създаването на Годишните награди за отговорен бизнес На специална преск......»