Новини от БФБЛ и партньори


Старт на новия бизнес сезон

Старт на новия бизнес сезон

16 септември 2016

Първата редовна среща на УС на БФБЛ през новия активен сезон се проведе на 15 септември 2016 г. в Международния център на УниКредит Булбанк в София. Присъстващите членове на Бор......»

Нов сайт информира за рака на гърдата

Нов сайт информира за рака на гърдата

01 август 2016

БФБЛ е партньор на начинанието От днес, 01.08.2016 г., официално стартира нов интернет сайт - www.raknagurdata.com, който има за цел да информира за превенцията, диагностиката и......»


Столична община организира програма за борба с рака на млечната жлеза за втора година

Столична община организира програма за борба с рака на млечната жлеза за втора година

27 юли 2016

БФБЛ е партньор на инициативата Поради важния социален аспект, както и с цел обхващане на по-широк кръг лица, подлежащи на скрининг, се предвижда приемане на нова програма за ск......»

Най-зелените компании в България 2016

Най-зелените компании в България 2016

09 юни 2016

Усилията на общо 13 компании се увенчаха със "зелени Оскари" в шестото издание на Националния конкурс "Най-зелените компании в България", който се превърна в емблема на отговорния......»

Визия за България – иновации и лидерство

Визия за България – иновации и лидерство

17 май 2016

Огромният потенциал за развитие на страната бе във фокуса на дискусията, която БФБЛ организира между отговорния бизнес, чуждестранните посланици и изпълнителната власт Иновациит......»Бъдещият лидер - визионер, който гради доверие

Бъдещият лидер - визионер, който гради доверие

12 май 2016

БФБЛ бе партньор на международната конференция „Образование и бизнес – бъдещите лидери“ Визионер с цел или кауза, която в очите на неговите последователи е част от един по-добър......»Образованието все по-свързано с бизнеса

Образованието все по-свързано с бизнеса

26 април 2016

Членове и съмишленици на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) дискутираха промените в образователната система с Милена Дамянова, председател на парламентарната Комисия по обр......»„ТФ Фест 2016 – млад предприемач”

„ТФ Фест 2016 – млад предприемач”

18 април 2016

XIX международен панаир на учебните предприятия се проведе на 14-15 април 2016 г. в палата No. 6 на Международен панаир-Пловдив. Панаирът се организира от Центъра на учебно-трениро......»