Новини от БФБЛ и партньори

Спектакълът на Васил Петров СИНАТРА:ВЕГАС на 12 ноември

11 октомври 2018
Спектакълът на Васил Петров СИНАТРА:ВЕГАС на 12 ноември

Джазменът е сред дългогодишните съмишленици и партньори на БФБЛ

На 12 ноември 2018 г. от 20:00 ч. зала 1 на НДК отново ще се превърне в елитен джаз клуб за второто издание на спектакъла СИНАТРА:ВЕГАС. През декември 2017 г. Васил Петров представи ексклузивен спектакъл с авторски аранжименти на вечните хитове на Франк Синатра, в компанията на Биг бенда на Българското национално радио, съпроводен от сценични ефекти, кристален звук и картина, оригинална сценография и хореография, както и прекрасни изпълнения на специалните гости. Спектакълът предизвика фурор сред зрителите и това го нареди до най-запомнящите се събития през изминалата година.

Този ноември предстои още едно изключително шоу в стила на Лас Вегас от началото на 60-те години – микс от суинг, джаз и боса нова, допълнен от кордебалет в модерни сценични костюми в стила на прочутите „The Rockettes” и типичния за Вегас “Las Vegas Show Girls”, както и от 18-членен Биг бенд под диригентството на Антони Дончев. В СИНАТРА:ВЕГАС 2, подобно на първия концерт-спектакъл през 2017 г., специален гост ще бъде блус и соул певецът и актьор Брус Джонсън (САЩ), а също и Орлин Павлов. Този път сценична партньорка на Петров ще е попизпълнителката Михаела Филева. На сцената, освен като певци, те ще се представят и като танцьори, комедианти и актьори.

Режисьори на спектакъла са Алекс Борназ и Румен Григоров, хореограф на кордебалета е Алекс Енева, а костюмите са дело на Кремена Халваджиян

Билетите (30, 40, 50, 60 и ВИП – 80 лева) са в продажба в мрежата на Ticketportal Bulgaria и билетен център Национален дворец на културата - НДК.