Новини от БФБЛ и партньори

Благотворителен търг на звездите 2018

03 октомври 2018
Благотворителен търг на звездите 2018

За седма поредна година Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) и фондация „Заедно в час” организират нетрадиционния „Благотворителен търг на звездите” на 16 октомври 2018 г. от 19 ч. в хотел Хилтън.

Като утвърдена и влиятелна асоциация, която насърчава отговорното поведение на компаниите вече 20 години, Форумът има своя роля в процесите на икономическо и обществено развитие в страната – създава Стандарт за бизнес етика, национален конкурс за отговорен бизнес и редица инициативи, които утвърждават водещата роля на бизнеса в решаването на важни икономически и социални предизвикателства. С „Благотворителния търг на звездите” БФБЛ дава своя принос и по отношение на актуалната тема за образованието и мотивацията на младите хора - пряката връзка между знанията и уменията, придобити в образователната система, и нуждите на бизнеса е причината Форумът да подкрепя програма „Заедно в час“ за седма година.

Основната цел на събитието е да набере средства в подкрепа на учителите по програма „Заедно в час“, както и да обедини бизнес лидери и популярни личности около каузата за осигуряване на равен достъп до качествено образование на всяко дете.

Нестандартният търг предоставя възможност на гостите на търга да наддават за два часа, прекарани с известни личности от българската култура, спорт, медии и други сфери. Като съмишленици на мисията на „Заедно в час“ звездите даряват своите два часа в ролята на водещи на корпоративни събития, тиймбилдинг дейности и пр.

Тази година сред звездите, за които компаниите ще имат възможност да наддават, са певицата Михаела Филева, актьорите Георги Мамалев и Мариус Донкин, ПР експертът (и член на УС на Форума) Максим Бехар, ултрамаратонецът Краси Георгиев, парапланеристът Веселин Овчаров, шеф-готвачът Живко Иванов, предприемачите Елвин Гури и Румяна Тренчева, евродепутатът Ева Майдел, Астор и британската посланичка Ема Хопкинс. За пълен списък вижте тук.

Местата са ограничени, затова, моля, не пропускайте да се регистрирате. Краен срок за записване: 10 октомври 2018 г.

Благотворителният търг на звездите ще се проведе на 16 октомври от 19 ч. в зала „Мусала“ на хотел „Хилтън“ – София.