Новини от БФБЛ и партньори

13-а Олимпиада на бизнес лидерите тази събота, 25 юни

20 юни 2016
13-а Олимпиада на бизнес лидерите тази събота, 25 юни

Кметът на София Йорданка Фандъкова и спортният министър Красен Кралев откриват най-голямото корпоративно спортно събитие

Служители и топ мениджъри на над 30 водещи български и международни компании ще премерят сили в традиционната Олимпиада на бизнес лидерите тази събота, 25 юни 2016 г., в отличната база на Англо-американското училище в София. Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) организира най-голямото спортно корпоративно събитие у нас за 13-а поредна година.

В спортния празник участие ще вземат и Йорданка Фандъкова, кмет на София и почетен член на БФБЛ, и министърът на младежта и спорта Красен Кралев, които ще обявят началото на турнирите в общо 15 отборни и индивидуални дисциплини, сред които футбол, волейбол, баскетбол, тенис, тенис на маса катерене, салса, шах, дартс и много други.

Бизнес олимпиадата – едно от най-очакваните събития в календара на БФБЛ, събира представители на най-големите български и международни компании – членове и съмишленици на БФБЛ, представители на институциите, дипломати, спортисти, обществени фигури, медии.  Всички те могат да се включат в турнири по избор и да спечелят купите на Хюлет-Пакард Ентерпрайс, АбВи, ЧЕЗ, БМВ,  Сименс и Спиди, да вземат урок по салса или йога или да приложат печелившата си тактика в шаха, таблата, картите и скрабъла. Гостите ще опитат късмета си в традиционната лотария за над 100 атрактивни награди, предоставяни безвъзмездно от членове и приятели на Форума.

Създадена за развлечение на служителите и семействата на всички компании-членове на Форума, Олимпиадата на бизнес лидерите утвърждава честната игра, отборния дух и активния начин на живот. Непринудената атмосфера, турнирите с професионални съдии и забавленията за всички възрасти привличат все по-голям брой посетители.

За да се включите в олимпиадата на бизнеса, е необходимо да се регистрирате тук. Билетите са на цена 35 лв. за служители на компании от БФБЛ и 60 лв. за компании извън Форума.

Вратите отварят в 12 ч. в Англо-американското училище в София в Панчарево (карта). Състезанията започват в 13 ч. и се очаква да приключат около 15,30 ч., следва награждаването.

Важно: в отборите по футбол, волейбол и баскетбол участват 5+1 играчи (плюс резерви). Състезателите по волейбол и бадминтон трябва да носят допълнителен чифт обувки за залата. Умоляваме любителите на йогата да си носят постелки.

Очакваме ви!

Спонсори - АбВи, АстраЗенека, БМВ Груп, Джей Пойнт Груп, Сименс, Спиди, Хюлет-Пакард България, ЧЕЗ, Уилсън Лърнинг, комплекс Св. Георги Победоносец

Партньори - Англо-американско училище в София, Армфайт, Данон, Каменица, Нестле, Пепси, Пен Д’Ор, ТНТ, комплекс Св. Георги Победоносец

Дарители на предмети за томболата - Адифарм, БНП Париба, Винекс Преслав, Виваком, Гранд Хотел София, Грийн Лайф, Елтрак, Мари Бризар Уайн енд Спиритс, Кредоуеб, Мтел, Нестле, Пулс фитнес и спа, ТНТ, Уилсън Лърнинг, УниКредит Булбанк, Хилтън София, ЧЕЗ, Шел, Юник Естейтс