Новини от БФБЛ и партньори

Приветстваме най-новите членове на БФБЛ

17 септември 2021
Приветстваме най-новите членове на БФБЛ

На редовното си заседание на 16 септември 2021 г. членовете на Управителния съвет на БФБЛ гласуваха единодушно за приемането в организацията на адвокатско дружество „Мургова и партньори“, базирано в София, и „Идеал Стандарт – Видима“, които оперират от Севлиево. 

Кандидатурата на адвокатската кантора представиха адв. Петя Мургова – управляващ съдружник, и Александър Москов – съдружник. „Идеал Стандарт – Видима“ бе представена от Моника Костадинова, директор „Връзки с  обществеността и комуникации“ в компанията.

Повече за екипа от професионалисти, за които правото е изкуство за доброто и справедливото, и за лидера в предлагането на висококачествени цялостни решения за баня за жилищни и обществени сгради вижте по-долу. 

За Адвокатско дружество „Мургова и партньори“

Адвокатско дружество „Мургова и партньори” е водеща адвокатска кантора в България с богат опит в консултирането на международни и местни клиенти в сферата на корпоративното и дружественото право, сливания и придобивания, обществени поръчки, трудово право, здравеопазване, недвижими имоти, процесуално представителство в съдебни и арбитражни производства. Характеристиките, които отличават „Мургова и партньори“от другите кантори, са персонализирани и интегрирани услуги, които предлагат на своите клиенти, индивидуалният подход към всеки казус, нестандартни решения, както и впечатляваща съдебна успеваемост. Мотото на кантората е: „Ние не продаваме услуги. Ние печелим доверие“. Дружеството е удостоено с наградата „Кантора на годината за 2019“ в годишните Национални награди за правосъдие. През последните няколко години неизменно сме поставяни в челните позиции на топ канторите в България според утвърденото международно издание Legal 500 в областите: търговско и корпоративно право, недвижими имоти и строителство, здравеопазване, процесуално представителство и алтернативни методи за разрешаване на спорове. Дружеството подкрепя от години множество инициативи, свързани с корпоративна социална отговорност, и подкрепя активно сектора на сдруженията с нестопанска цел.

За „Идеал Стандарт – Видима”

„Идеал Стандарт – Видима” АД е част от Идеал Стандарт Интернешънъл, лидер в предлагането на висококачествени цялостни решения за баня за жилищни и обществени сгради. Централата на компанията е базирана в Брюксел, Белгия. Компанията е с пазарно присъствие в 100 държави в Европа, Близкия Изток и Африка.

Българската организация има стратегическо значение за международната компания със своите заводи за производство на санитарна арматура и санитарна керамика,дистрибуционен център, търговска организация, развойна дейност и център за споделени услуги. В „Идеал Стандарт – Видима“ работят близо 3300 служители.

В портфолиото на „Идеал Стандарт – Видима“ са търговските марки Ideal Standard и Vidima.