Новини от БФБЛ и партньори

Станете част от Експо 2020 Дубай!

12 август 2021
Станете част от Експо 2020 Дубай!

ЕКСПО 2020 Дубай” е най-голямото световно универсално изложение и интернационално събитие по своя размер, продължителност и посещаемост, което ще се проведе в емирство Дубай, Обединени арабски емирства от 01 октомври 2021 г. до 31 март 2022 г.

Изложението има за цел държавите участници да покажат своите най-важни икономически, културни и технологични постижения. Освен че е първото изложение, което ще се проведе в Близкия изток, то ще бъде и най-силно ориентираното към бизнеса ЕКСПО, провеждано някога.

Темата на това издание е „Свързвайки умовете, създаваме бъдещето“, като подчертава нуждата от глобализация на целите и обединяване на силите в името на опазване на планетата и проектиране на визия за бъдещото развитие на нашия свят. На територия от 438 хектара ще бъдат разположени павилионите  на 192 държави в 3 тематични области – “Мобилност”,  “Устойчивост” и “Възможност”.

Република България ще представи своя цялостен образ в рамките на подтема „Мобилност“. Концепцията включва представяне на предимствата, постиженията и високия технологичен капацитет на държавата ни, както и осигуряване на достъп на българските делови среди до външни пазари и партньори. Целта на участието на българската държава е създаването на траен и положителен образ на  бизнеса и на културния живот, разпознаване на България като високотехнологичен и иновационен хъб и повишаване на инвестициите в отделните сектори на икономиката.

Ще се радваме да се включите в някои от тематичните седмици, да представите Вашите иновативни проекти и по този начин да намерите външни пазари и нови възможности за реализация. Предлагаме два варианта на участие: като изложител и като рекламодател. Като изложител на българския павилион Вие получавате:

  •      Техническо оборудване за презентационни цели;
  •      Пълно съдействие при организация на срещи с потенциални партньори;
  •      Достъп до възможностите за реализация, които предоставя „Експо 2020 Дубай“.

В случай че желаете да се включите като рекламодател на българския павилион с цел представяне на вашия продукт или услуга, Вие получавате индивидуален медиен план за реклама и допълнителен пакет от екслузивни услуги.

Екипът на българския павилион е отворен за Вашите предложения относно теми, които могат да бъдат включени, кореспондиращи с програмата на „Експо 2020 Дубай“.

За допълнителна информация относно представянето на Република България, може да посетитеофициалния сайт на павилион България https://bgpavilion.org/и официалния сайт на „Експо 2020 Дубай” https://www.expo2020dubai.com/.

Лице за контакт: Ирина Кръстева, Координатор бизнес събития, тел: +359 899 899 358, email: business@bgpavilion.org

 

Нека положим основите на взаимен успех в Дубай !