Новини от БФБЛ и партньори

Нови членове на общността на отговорния бизнес

28 май 2021
Нови членове на общността на отговорния бизнес

Приветстваме Baristo и Huawei Technologies България

На редовно заседание вчера, 27 май, Управителният съвет на БФБЛ – общността на отговорния бизнес,  прие за свои членове две компании – Baristo и Huawei Technologies България.

Двете компании се ангажираха да дадат своя принос за постигането на мисията на Форума да направи страната ни по-добро място за инвестиции, работа и живот, като промотират устойчивото и отговорно поведение на бизнеса, споделят своите добри практики с останалите членове на организацията, и активно участват в нашите проекти и инициативи.  

За Baristo

Всяка чаша автентично еспресо започва с внимание към произхода на кафето. За създаването на продуктовата линия на кафе Baristo са селектирани най-фините сортове арабика и робуста с доказан произход. Блендовете Baristo са изпечени и опаковани близо до красивия италиански град Генуа – пристанище с традиции в търговията с кафе. Сертифициран екип дегустатори в компанията се грижи за постоянния вкусов профил на всяка партида.

В България Baristo предлага цялостни и гъвкави кафе решения за различните търговски канали: ХоРеКа, ритейл, офиси, петролен канал и вендинг. Компанията работи с реномирани марки италиански кафе машини и осигурява най-доброто техническо обслужване. Baristo има национално покритие с девет регионални офиса със собствена търговска, административна, сервизна и логистична функция и обслужва над 4000 точки на продажба в страната.

За Huawei Technologies България

Huawei Technologies България е създадена през 2005 г. Тя е дъщерно дружество на Huawei Technologies Co., Ltd. – глобален ICT доставчик с повече от 180 000 служители по целия свят, опериращ в над 160 държави. 228 компании от списъка на Fortune Global 500 са избрали Huawei за партньор в цифровата трансформация.

Huawei присъства на българския пазар с повечето от своите продукти и услуги, предлагани в цял свят, като портфолио от потребителски устройства, оборудване и услуги на мрежови оператори, корпоративни и облачни решения. По последни данни HW продуктите обслужват 99,7% от българското население.