Новини от БФБЛ и партньори

Pharma Digital Summit 2021

29 април 2021
Pharma Digital Summit 2021

Компаниите и организациите членове на БФБЛ ползват отстъпка от 15% 

Включете се в ежегодния фармацевтичен форум на сп. Enterprise – Pharmacy & Healthcare Digital Summit на 25 май.

Pharmacy & Healthcare Digital Summit 2021 е хибриден форум, целящ да запознае аудиторията с възможностите и инструментите за растеж, развитие на бизнеса и лоялността на пациентите в динамичните времена, в които живеем.

Изминалата година беше изключително динамична за фармацията. Секторът постигна невъзможното – произведе за няколко месеца ваксини срещу новия коронавирус, които дават надежди за поетапното възстановяване на нормалния живот.

Фармацевтичната индустрия обаче се изправя и пред сериозни предизвикателства в контекста на пандемията – да управлява производството и доставките на ваксини и други медикаменти в екстремни условия и при риск от прекъсване на веригата на доставки, да наблюдава новите мутации на вируса и ефикасността на ваксините спрямо тях, да организира подходящ, достатъчен производствен капацитет.

Фармацевтичният сектор е и един от най-динамично променящите се под въздействието на новите технологии, вкл. дигитализацията и биотехнологиите. Светът върви към напълно персонализирана медицина и прилагане на изкуствен интелект при вземането на решения за лечение, който да анализира голям набор от данни за пациентите, развитие на фармакогеномика, 3D принтирани лекарства, нанотехнологии и други новости.

  • Ако искате да разберете повече за фармацевтичния пазар и тенденциите в индустрията,
  • Ако искате да научите как съвременните технологии променят сектора,
  • Ако се интересувате от иновациите, които трансформират фармацевтичния бранш,
  • Ако искате да намалите разходите си с помощта на дигитализацията и да увеличите доверието на своите пациенти, клиенти и партньори,

Pharma & Healthcare Digital Summit 2021 е точно за вас!

Компаниите и организациите, които членуват в БФБЛ, могат да ползват отстъпка от 15% от билета с промокод BBLFпри регистрация.

За подробности и регистрация: https://mysuccess.bg/pharmasummit/