Новини от БФБЛ и партньори

Георги Руйчев в престижното жури на водещите награди за най-добър работодател Career Show Awards 2020

08 юли 2020
Георги Руйчев в престижното жури на водещите награди за най-добър работодател Career Show Awards 2020

Водещите награди за най-добър работодател на България Career Show Awards 2020 обявиха членовете на журито. Сред имената е и изпълнителният директор на Българския форум на бизнес лидерите Георги Руйчев, на когото организаторите се довериха заради доказания професионализъм, опит и визия за бъдещето.

Престижното жури на Career Show Awards ще оцени най-добрите работодателски практики в над 50 категории, разделени в 5 групи. През тази година организаторите допълниха набора от категории с нови – „Employer Branding стратегия", „Стратегия за онбординг", „Стратегия Баланс работа и личен живот” и други. А в категория „Стратегия за управление на кризи" компаниите могат да разкажат повече за своя опит в кризисната 2020 г. и как са се адаптирали и мобилизирали по време на извънредните събития.

„Изключително се радваме, че Георги Руйчев прие поканата ни да стане член на журито на Career Show Awards. Всеки член на журито е подбран внимателно, за да гарантираме, че оценяването се основава на обективност, висок професионализъм, солиден опит и визия за бъдещето. Нашето жури се състои от експерти и професионалисти с  дългогодишен опит – журналисти, ръководители на сдружения и асоциации, зам.-министри, редактори, издатели, инфлуенсъри, футуристи и лидери от различни браншове”, споделят  организаторите.

Всяка компания, която иска да кандидатства в наградите, може да го направи от тук: https://careershow.bg/awards/register/ до 30 август 2020 г. Победителите ще бъдат обявени през ноември 2020 г.