Благотворителен търг на звездите 2022

04 октомври 2022
Благотворителен търг на звездите 2022

Благотворителен търг на звездите

За събитието: Нестандартният „Благотворителен търг на звездите” ще се проведе за 11-а поредна година. БФБЛ отново е съорганизатор на събитието в подкрепа на фондация Заедно в час.

Кауза: БФБЛ отново се ангажира с мисията на Заедно в час да осигури равен достъп до качествено образование за всяко дете в България. Приходите от вечерта са в подкрепа на организацията и нейните програми. Вече 12 години Заедно в час развива нови учители, подкрепя училищни екипи и изгражда партньорства за въвеждането на добри практики в образователната система.

Програма: В нетрадиционния търг ще имате възможност да наддавате за времето на известни и вдъхновяващи звезди от културната,  артистичната и предприемаческата сфера. Те ще предоставят своя опит, познания и талант на компаниите, които заплатят най-високата сума за два часа от тяхното време.

Звездите: Очаквайте списък с имената на звездите и ангажиментите им към компаниите, предложили най-висока цена за 2 часа от тяхното време.

- Вижте първите пет звезди, потвърдили участие в търга - Силвена Роу, Десислава Стоянова, Краси Георгиев, Левон Хампарцумян, Диана Стефанова;

- Запознайте се с втората част от звездите - Владо Николов, Максим Ешкенази, Георги Къдрев, Ирина Обущарова и Ива Гумнишка;

- Ето и третата, последна група от звезди в търга - Весела Бабинова, Филип Буков, Владимир Павлов, Теодосий Теодосиев, Н. Пр. Бръндуша Йоана Предеску 

Кога: 4 октомври 2022 г. (вторник) от 18:30 часа 

Къде: Хаят Риджънси София, зала "Васил Левски"

Такса за участие: 150 лв. Плащането е по банков път. Само резервации, отменени до 24 часа преди събитието, няма да бъдат таксувани.

Регистрация: Моля, попълнете регистрационния формуляр. За целта се регистрирайте на нашия сайт или, ако вече сте регистрирани, въведете своето потребителско име и парола в полето по-горе. 

Срок за регистрация: 30 септември 2022 г. (петък). С оглед на ограничените места най-любезно Ви молим да потвърдите присъствието си в указания срок.


Генерален партньор


Партньори