ГОДИШНИ НАГРАДИ ЗА ОТГОВОРЕН БИЗНЕС 2021

07 април 2022
ГОДИШНИ НАГРАДИ ЗА ОТГОВОРЕН БИЗНЕС 2021

Нов, удължен срок: 31 януари 

Конкурсът: Най-престижният конкурс за корпоративна социална отговорност и устойчиво развитие в България. Ежегодна инициатива на БФБЛ - това издание е 19-о поред, с която търсим и отличаваме отговорните компании с кауза и  влияние върху обществото.

Защо да кандидатствате: Вашите успешни инициативи в полза на хората и природата заслужават да получат широко обществено признание и оценката на авторитетното ни жури. Споделеният опит и резултати ще вдъхновят и мотивират и други фирми, организации и следващото поколение лидери да последват вашия пример.  

Категории: 

  • Инвеститор в човешкия капитал
  • Инвеститор в обществото
  • Инвеститор в знанието
  • Инвеститор в околната среда
  • Маркетинг, свързан с кауза
  • Цялостна КСО политика на малко и средно предприятие
  • НОВО: „Многообразие на работното място“ – отличава компаниите, които прилагат принципите на равенство и многообразие в работната среда. Като един от съучредителите на Хартата на многообразието в България, БФБЛ насърчава добрите корпоративни практики на недискриминация и  социално включване.

Специална награда Еngage: Един от всички номинирани проекти във всички категории ще спечели специалната награда за ангажираност и участие на служителите в социална кауза, подкрепена от компанията.  

За кого е конкурсът: За Годишните награди за отговорен бизнес могат да кандидатстват всички компании независимо от размер, сфера на дейност и дали са членове на Форума или не.

Как да участвате в конкурса: За да кандидатствате, моля, регистрирайте се на нашия сайт или въведете своето потребителско име и парола в полето по-горе и попълнете онлайн формуляра на български и на английски език (задължително и на двата езика). Кандидатстването е БЕЗПЛАТНО, а офисът на БФБЛ е готов да ви съдейства и консултира.

НОВ КРАЕН СРОК: 31 януари 2022 г.

Спонсорство: За да подкрепите най-авторитетния национален КСО конкурс, моля, вижте вариантите за спонсорство.

Регламент: Вижте пълните условия на конкурса.          

Още информация: Повече за Наградите за отговорен бизнес.

Често задавани въпроси: Вижте ги тук. Ако имате допълнителни въпроси, моля, свържете се с нас.

Жури: Комисия от уважавани професионалисти от бизнеса, правителствения и неправителствения сектор, академичните среди и медиите. Очаквайте списък с членовете на журито през февруари 2022 г.

Церемония: БФБЛ ще обяви победителите и финалистите на официална церемония през пролетта на 2022 г. Събитието по традиция привлича високопоставени представители на публичния и частния сектор, граждански организации, дипломатическия корпус и медиите. 

 

 


Златен партньор


Сребърен партньор


Бронзов партньор