Благотворителен търг на звездите 2021

21 септември 2021
Благотворителен търг на звездите 2021

Благотворителен търг на звездите 2021

За събитието: Нестандартният „Благотворителен търг на звездите” ще се проведе за 10-а поредна година. БФБЛ отново е съорганизатор на събитието в подкрепа на фондация Заедно в час.

Кауза: БФБЛ отново се ангажира с мисията на Заедно в час да осигури равен достъп до качествено образование за всяко дете в България. Приходите от вечерта са в подкрепа на организацията и учителите по програмата. Заедно в час подготвя и изпраща мотивирани млади професионалисти да преподават в някои от най-нуждаещите се училища в страната.

Програма: В нетрадиционния търг ще имате възможност да наддавате за времето на известни и вдъхновяващи звезди от културната,  артистичната и предприемаческата сфера. Те ще предоставят своя опит, познания и талант на компаниите, които заплатят най-високата сума за два часа от тяхното време.

Звездите: Вижте кои са те и какво предлагат на гостите, участващи в търга. 

Кога: 21 септември 2021 г. (вторник) от 18:30 часа 

Къде: градината на хотел Хилтън” – София

Регистрация: Регистрацията е вече затворена поради изчерпване на местата. Ще сме ви благодарни да ни уведомите предварително, ако след регистрация се окаже, че нямате възможност да присъствате. Само резервации, отменени до 24 часа преди събитието, няма да бъдат таксувани.

Мерки за безопасност: Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки - на открито и при ограничени места. 

Спонсорство: За да подкрепите каузата на събитието, моля, разгледайте спонсорските пакети.