Новини от членовете на БФБЛ

HPE с награда „Златно сърце“

09 юли 2021
HPE с награда „Златно сърце“

Корпоративната социална отговорност е ключов и непреходен елемент от приоритетите на Глоубъл Деливъри Центъра на Хюлет Пакард Ентърпрайз в България. Именно поради тази причинавсяко едно отличие в тази област е изключително ценно за всички служители.                  

С огромно чувство на гордост и признателност получихме награда „Златно сърце“ – първо място в категория „Социално отговорен служител“.

Това отличие е отражение на нашия принос по време на една от най-трудните години. Всеки наш служител разполага с 60 часа годишно за подпомагане на избрани от него каузи. Поради наложените промени и изолация по време на пандемичната обстановка всички активности се случиха във виртуална среда. По този начин фирмата запази високото ниво на ангажираност и доброволчество на своите служители.

Инвестираните време и усилия от тяхна страна са доказателство, че ХПЕ успява не само да запали, но и да поддържа искрата на доброто във всеки един служител. Обединени от ценностите и културата на компанията, смело продължаваме своята мисия – да правим света, в който живеем, по-добро място. 


Още новини

Schneider Electric жъне престижни отличия за устойчиво развитие и работодателска марка на Годишните награди на b2b Media

Schneider Electric жъне престижни отличия за устой...

Шнайдер Електрик България завоюва ценни отличия в две категории на Годишните награди на b2b Media. На церемонията по награждаването, която се проведе на 12 юли, лидерът в дигитална......»