Проект - Благотворителен моден базар

Компания

Категория

Инвеститор в обществото

Описание на проекта

цел на проекта

Благотворителен моден базар Relovved x In&Out Chаrity Bazaar е първото събитие, организирано от фондация “Данък добро” като част от мащабната кампания в подкрепа на 3-годишното момченце Дима, болно от тежка форма на епилепсия. Целта на проекта е да популяризира мисията на фондацията и на кампанията за набиране на средства за операцията на детето в Барселона с включени самолетни билети. Основната цел е да събере дарения и средства от продажбата на дрехи и модни аксесоари. Идеята на базара е популярни личности от малкия екран и социалните платформи, дизайнери на дрехи, на аксесоари и бижута да аранжират свои щандове. А приходите от реализираните продажби да отидат за каузата.

целева група

Целева група са хората с отношение към модата, ценители и любители, последователи на модните платформи в социалните мрежи, последователи на десетките инфлуенсъри и популярни личности, които участват в събитието, широката публика.

продължителност

Благотворителният моден базар се проведе на 11 и 12 декември

дейности по проекта

Резултати Събраната сума от приходите на всички участници и даренията на посетителите от събитието Благотворителен моден базар възлизат на 14 116.07 лева. Общата събрана сума, постъпила по дарителските сметки на фондацията след събитието е 24 394 лева.

резултати

Събраната сума от приходите на всички участници и даренията на посетителите от събитието Благотворителен моден базар възлизат на 14 116.07 лева. Общата събрана сума, постъпила по дарителските сметки на фондацията след събитието е 24 394 лева.