Проект - Програма на Paysafe за многообразие и включване на работното място

Компания

Категория

Многообразие на работното място

Описание на проекта

цел на проекта

Един от нашите 4 основни КСО стълба, заедно с околна среда, подкрепа на общностностите и благосъстояние на служителите, е да насърчаваме многообразието в Paysafe (D&I). Това се изпълнява от КСО комитет, в който влизат SVP, комуникационен отдел, КСО мениджър. Екипът играе решаваща роля в повишаването на информираността за многообразието, като създава комуникация, съдържание, инициативи, блогове и публикации в социалните медии. Екипът насърчава работата на локалните D&I мрежи, организирасъбития и управлява участието на компанията в D&I партньорства. През фев 2021 г. Paysafe стартира месечен КСО бюлетин, който обхваща редица D&I дейности. Част от тях се избират от комс екипа ни, а други се идентифицират от 4-те ни D&I мрежи: Black@Paysafe, Families@Paysafe, Women@Paysafe и LGBTQ+@Paysafe.

целева група

Вътрешни и външни групи - целта на програма е да се повиши осведомеността по D&I темите, да се насърчат служителите да се включат в различни инициативи, да се представи позицията на нашето ръководство по въпросите на D&I и да се оценят усилията на служителите, които промотират D&I. Достигането до целевите групи на програмата е чрез месечния КСО бюлетин, локалните мрежи, работни групи и др. Процентът прочетени нюзлетъри е 76%. D&I инициативите се комуникират и чрез каналите на компанията.

продължителност

Програмата за разнообразие и включване (D&I) на Paysafe се прилага във всички офиси на Paysafe по света на ежедневна база. Календарът с всички инициативи се изготвя от КСО комитет и се изпълнява целогодишно от локалните мрежи. Наш ангажимент е да насърчаваме разнообразието в Paysafe, затова утвърдихме D&I като един от нашите 4 КСО стълба. Нашите D&I мрежи управляват редица кампании всеки месец, като част от календара има включени също образователни презентации, уебинари с известни лектори и др.

дейности по проекта

През 2021 г. организирахме 4 глобални D&I кампании, 21 D&I събития, 13 D&I дискусии с външни лектори (Ерик Колинс, главен изпълнителен директор на Impact X Capital Partners; Попи Джаман, MBE и главен изпълнителен директор на City Mental Health Alliance; Медисън Бътлър, основател на Blue Haired Unicorn, говорител и HR/културен съветник; Велера Уилсън, автор на You're Absolutely Worth It; Хелън Смит, главен оперативен директор в Cashflows; Марта Мгенди-Фишър, основател и изпълнителен председател на European Women Payments Network; Памела Хътчинсън, глобален ръководител D&I в Bloomberg LP; Джъстин Онуеквуси, Legal & General), 4 събития за D&I, на които присъства нашия главен изпълнителен директор и др. 800+ служители вече са членове на поне една D&I мрежа (Black@Paysafe, LGBTQ+@Paysafe, Women@Paysafe и Families@Paysafe). Създадохме блогове и панелни дискусии с известни лектори и журналисти. Пример е нашият панел „Въздействието на COVID-19 върху равенството между половете във финтех”, където жени експерти във финтех бяха поканени да споделят своите виждания. Имахме и ръководени от служители панелни дискусии относно психичното здраве на мъжете и жените във финтех.

резултати

Измерваме успеха си в D&I с помощта на Glint – това позволява да се оцени удовлетвореността на служителите, да се идентифицират областите, в които бихме могли да направим подобрения и да се сравним с други компании по света. Това ни дава цялостно разбиране как развиваме D&I в компанията. Резултатите (приложени като изображение) отразяват положителна възходяща тенденция през годината (сравнение 2021 към 2020). В допълнение, когато правим сравнение с други компании (ползващи Glint) по линия D&I и техните политики и инициативи, става ясно, че нашият ангажимент към D&I е впечатляващ. Започнахме и инициатива за самоопознаване. Като част от нашата програма D&I е важно да опознаем по-добре нашите служители, за да можем по-добре да разберем техните нужди.