Прессъобщения

Предизвикателството Олимпиада на бизнес лидерите

Ентусиазъм и воля за победа демонстрираха участниците в Олимпиадата на бизнес лидерите, която БФБЛ проведе в събота, 7 юли 2018 г., в Англо-американското училище в София.

Свали : pdf (592.72 KB) Изображения: 1 3

Левон Хампарцумян избран за заместник-председател на Българския форум на бизнес лидерите

Общото събрание преизбра Максим Бехар, Зоя Паунова и Боряна Манолова за членове на УС

 

Свали : pdf (537.12 KB) Изображения: 1 2 3

Западните Балкани могат заедно да се възползват от огромния си потенциал

Конференция на тема „Инвестиционен потенциал на Западните Балкани“, организирана от БФБЛ и Българското председателство на Съвета на ЕС, се проведе в НДК по-рано днес. Единствената бизнес дискусия сред съпътстващите събития на срещата на върха между ЕС и държавите в региона имаше за цел да очертае възможностите за развитие и привличане на партньори, както и да насърчи регионалното икономическо сътрудничество като част от европейската интеграция на Западните Балкани и основен двигател на техния напредък.

Свали : pdf (511.10 KB) Изображения: 1 2 3

Трета годишна среща на БФБЛ с посланиците

Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) проведе по-рано днес традиционната си годишна среща с чуждестранните посланици, акредитирани в София, и висши представители на изпълнителната власт. Дискусията с мото „Хората и просперитът на България” се състоя под егидата на вицепремиера и министър на външните работи Екатерина Захариева и в партньорство с посолството на Израел в София.

Свали : pdf (504.05 KB) Изображения: 1 2

БФБЛ връчи своите престижни отличия за отговорен бизнес за 15-и път

На официална церемония вчера БФБЛ обяви победителите в Годишните награди за отговорен бизнес 2017.

Свали : pdf (720.21 KB) Изображения: 1 2 3

Рекорден брой номинации за Годишните награди за отговорен бизнес 2017

112 проекта на 71 компании участват в най-престижния национален конкурс за корпоративна социална отговорност, който БФБЛ организира за 15-а поредна година

Свали : pdf (470.74 KB) Изображения: 1

10-ият Годишен благотворителен бал на БФБЛ подкрепи четири стойностни каузи

Общността на отговорния бизнес набра средства за различни, но еднакво важни инициативи

Свали : pdf (319.86 KB) Изображения: 1 2 3

Кандидатстването в Годишните награди за отговорен бизнес 2017 продължава до 31 януари

В отговор на големия интерес Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) удължава срока за кандидатстване в своите Годишни награди за отговорен бизнес 2017 – най-престижният национален конкурс за корпоративна социална отговорност.

Свали : pdf (528.77 KB) Изображения: 1

Общността на отговорния бизнес приветства новите лидери

Българският форум на бизнес лидерите представи най-новите членове на своята общност. В събитието на 4 декември в гранд хотел „София” участие взеха управители на компаниите, присъединили се към Форума през 2017 година, както и новоназначени висши мениджъри.

Свали : pdf (316.03 KB) Изображения: 1 2 3

Популярни личности и бизнес лидери подкрепиха учителите по програма „Заедно в час” по време на Благотворителния търг на звездите

Каузата за равен достъп до качествено образование и подкрепата за новите учители по програма „Заедно в час” обединиха за шеста поредна година известни личности и бизнес лидери от различни сектори по време на годишния Благотворителен търг на звездите.

Свали : pdf (256.82 KB) Изображения: 1 2 3

БФБЛ и БАУКО отбелязаха Световния ден на ценностите

В дискусията, посветена на ролята на ценностите за успеха на компаниите и обществото, участваха представители на водещи компании и експерти.

Свали : pdf (345.95 KB) Изображения: 1

БФБЛ е партньор на българското председателство на Съвета на ЕС 2018

На среща днес Управителният съвет на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) и Лиляна Павлова, министър за българското председателство на Съвета на Европейския съюз 2018, сключиха споразумение за партньорство.

Свали : pdf (229.90 KB) Изображения: 1 2 3

Борисов: България е пример за останалите държави

В съответствие с мисията си да допринася за това България да е все по-добро място за инвестиции, работа и живот Българският форум на бизнес лидерите организира среща с правителството под мотото „Бизнесът и правителството в един отбор” на 17 октомври 2017 г.

Свали : pdf (251.47 KB) Изображения: 1 2 3

„ЧЕЗ България” е шампион по футбол в Олимпиадата на бизнес лидерите

Над 550 служители на над 30 водещи компании от общността на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) се включиха в Олимпиадата на бизнес лидерите, която Форумът организира за 14-а година. Най-големият корпоративен тимбилдинг се проведе на 24 юни 2017 г. в Англо-американското училище (AAУ) в София и включваше турнири в 10 дисциплини, игри и забавления.

Свали : pdf (289.38 KB) Изображения: 1 2 3

Нови членове на Борда на Българския форум на бизнес лидерите

Ирина Василевска от „Теленор България” и Мирослав Петров от „VIVACOM” бяха избрани за членове на УС, а мандатите на Петър Велев от „Екофарм” и Гилбърт Маккоул от „KPMG” бяха подновени.

Свали : pdf (314.75 KB) Изображения: 2 3

БФБЛ проведе своята втора годишна среща с посланиците

Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) проведе по-рано днес станалата вече традиционна годишна среща между отговорния бизнес, държавните институции и чуждестранните посланици, акредитирани в София. Дискусията с мото „Потенциалът на България – практически подход към икономически партньорства” се състоя с подкрепата на министерството на външните работи и в партньорство с австрийското посолство.

Свали : pdf (353.58 KB) Изображения: 1 2

БФБЛ връчи своите Годишни награди за отговорен бизнес 2016

На официална церемония на 14 март 2017 г. БФБЛ обяви победителите в своите Годишни награди за отговорен бизнес 2016.

Свали : pdf (390.26 KB) Изображения: 1 2 3

Бизнесът обсъди приоритетите на българското председателство на ЕС през 2018-а

Дискусия „Бъдещето на Европа. Българското председателство 2018 и приоритетите на българския бизнес и общество“, организирана от Европейския съвет за външна политика (ЕСВП) – София, Информационното бюро на Европейския парламент в България и Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ), се проведе по-рано днес в Дома на Европа в София.

Свали : pdf (202.00 KB) Изображения: 1 3

Годишният благотворителен бал на Българския форум на бизнес лидерите с рекордна подкрепа

Деветият Годишен благотворителен бал на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) набра забележителните 48 100 лв. – рекорд в досегашната история на инициативата.

Свали : pdf (336.05 KB) Изображения: 1 2 3

19 нови мениджъри се присъединиха официално към общността на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ

Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) представи управителите на 16 новоприсъединили се компании и трима новоназначени мениджъри.

Свали : pdf (314.29 KB) Изображения: 1 2 3