Членове

Гален-Н


уебстраница

Гален-Н

Гален-Н EООД е основана през 2001 г. и няколко години по-късно ние се превърнахме в приемник на дългогодишния опит и ноу-хау в дестилацията на 100% чисти и натурални български етерични масла, в частност на световноизвестното етерично масло от българска роза дамасцена. Наследството и исторически значимите производствени активи, които придобихме през 2006 г., се намират в с. Зелениково, близо до Пловдив.

Една от най-старите дестилерии в България на Шипков, е основана през 1908 г. и днес е обявена за национално наследство, оборудвана с уникално оборудване на френската фирма Tournaire от 1899 г.

Най-голямата българска дестилерия и екстракция „БУЛФИТООЙЛС”, е открита през 1958 г., преди повече от 65 години.

Новото GMP сертифицирано производствено съоръжение беше открито през 2013 г. Тази инвестиция ни позволява да добавим към нашето голямо продуктово портфолио производството на активни фармацевтични ингредиенти и сухи растителни екстракти. Постояните ни инвестиции в нова биологична дестилерия, две модерни лаборатории, модерни производствени обекти за екстракция на растения, квалифициран човешки ресурс и постоянни висококачествени производствени стандарти помогнаха на Гален-Н ООД да се превърне в основен производител и доставчик на най-висококачествени 100% чисти и натурални продукти: етерични масла – българско розово масло, лавандулово масло, масло от лайка (римска и немска), бял равнец, кориандър, мелиса, хвойна, бял бор и много други, флорални води, конкрети, абсолюта, активни фармацевтични ингредиенти и сухи растителни екстракти.

Ние поддържаме традициите в производството на етерични масла, като добавяме инвестиции в модерни биологични и GMP съоръжения, за да гарантираме най-доброто качество при спазване на всички действащи нормативни изисквания. Днес ние сме добре известни като надежден и предсказуем партньор за всички наши клиенти по целия свят.