Членове

Девин


уебстраница

Девин

От създаването си през 1992 г. „Девин“ ЕАД  е лидер на пазара на минерална и изворна вода в България. Изворите и мястото на бутилиране се намират в екологично чист район в региона на град Девин, в сърцето на Родопа планина, откъдето идват продуктите с марка DEVIN – натурална минерална (негазирана, газирана и обогатена с витамини) и изворна вода. Фирмата е ексклузивен дистрибутор на енергийните напитки Red Bull и плодовите сокове Granini за България.  

„Девин“ е отговорна компания, която инвестира в икономическото, социално и културно развитие на обществото чрез инициативи, насочени към регионалното развитие, опазването на околната среда и образованието.

От 2017 г. компанията е част от белгийската група Спадел (Spadel) – водещ производител на бутилирана вода в Бенелюкс (Белгия, Нидерландия и Люксембург) и Франция.

От март 2022 г. „Девин“  е сред първите български компании, носител на престижния сертификат B Corp™, който отличава компании, отговарящи на най-високите социални и екологични стандарти и поемащи дългосрочен ангажимент за положително въздействие върху обществото.

Компанията притежава престижния сертификат Great Place to Work® – най-високото отличие за работодателска марка и отлично работно място в международен план.

„Нашата цел“

Ние свързваме хората и природата за един по-здравословен живот – днес и в бъдеще

„Нашата мисия“

Да бъдем довереният избор за хората, търсещи здравословни и природни решения за всеки един момент от деня.

„Нашите ценности“

Ние действаме с грижа

Ние сме гъвкави и решителни

Ние надминаваме очакванията

Ние действаме като един