Членове

Униспед


уебстраница

Униспед

Униспед предлага услуги в областта на митническото обслужване и представителство, спедицията и складирането. С близо 24 години опит на пазара ние сме една от водещите логистични фирми в България.

Гарантираме качество и надеждност на всеки етап от предлаганите митнически, спедиторски и складови услуги. При нас работят квалифицирани специалисти, които разполагат с необходимите знания и опит, за да се справят във всякакви ситуации по обмитяване, съхранение и транспортиране на Вашия товар. Изградили сме добре развита мрежа от партньори, за да гарантираме сигурен и надежден транспорт на комплектни и групажни товари по суша, въздух и море.

Предстои отваряне на 3000 кв.м складова площ за митническо, временно и общностно складиране в непосредствена близост до Агенция  „Митници” в Пловдив. Имаме богат опит в спедицията в България, Европа, Близкия изток и Централна Азия.

За да можете да разчитате изцяло на нас, предлагаме и застрахователни услуги, преводи и легализация, консултантски услуги по външнотърговски сделки, товаро-разтоварителни дейности и претоварване на територията на Митнически терминал Пловдив.