Членове

Тавекс


уебстраница

Тавекс

Tavex е лидер на пазара на благородните метали и водещ търговец на валута не само в България, но и в цяла Североизточна Европа. През последните 14 години се утвърди като такъв и в България и заема все по-голям пазарен дял и в Югоизточна Европа. Tavex България е част от Tavex Group, която е основана през 1991 г. и към момента оперира в 12 държави в Европа.  

Услугите ни включват продажба на златни монети и кюлчета за инвестиционни цели. Сътрудничим си само с най-доказалите се рафинерии в света. Tavex предлага сребърни монети и кюлчета за всички видове инвеститори. Имаме изградена директна връзка за доставки с водещите световни производители на ценни метали. Заедно с ефикасната, добре планирана логистика, това гарантира най-конкурентни цени на пазара. Да продаваш и да купуваш означава двупосочен пазар. Затова и Tavex купува злато и сребро. Друга услуга, която компанията предлага, е обмяната на валута, с която клиентите получават отново любезно обслужване и конкурентни цени. Всяка сделка може да се осъществи както във физическите офиси, така и в нашия онлайн магазин.

Tavex силно вярва в своите ценности като уважение, доверие и безупречно обслужване – ценности, споделени от всеки служител, всеки мениджър, всеки клиент. Това ниво на единство и свързаност с мисията на компанията и силната мотивация да се предостави най-качественият продукт съвсем естествено водят до открояването на Tavex като „Най-добър работодател“ в България.