Членове

Булмар МЛ


уебстраница

Булмар МЛ

БУЛМАР МЛ е компания с над 20 години присъствие на българския пазар, специализирана в дистрибуцията на медицински изделия, медицинско оборудване и лекарствени продукти. Компанията има надеждни партньори на вътрешния и външния пазар и значителен опит в медицинската индустрия.

Като официален дистрибутор за територията на България на редица водещи европейски и международни компании БУЛМАР МЛ предоставя висококачествени специализирани продукти и услуги на българската здравна система. Компанията е основен партньор на министерството на здравеопазването и българската трансфузионна система, като участва в две основни диагностични области – молекулярна NAT диагностика на дарената кръв и изследване на населението с бързи тестове. По този начин БУЛМАР МЛ пряко допринася за безопасността и надеждността на услугите, предоставяни от българските здравни власти.

БУЛМАР МЛ е сертифицирана по ISO 9001:2015 и работи в съответствие с добрите дистрибуторски практики. От основаването си през 2003 г. до днес компанията непрекъснато се стреми да развива и подобрява дейността си, като включва нови продукти в портфолиото си, подобрява уменията на персонала си и качеството на услугите си. Клиентите в сферата на здравеопазването винаги поставят високи изисквания за точност, бързо изпълнение и надеждност, тъй като неспазването на изискванията би имало сериозни последици за здравето и живота на пациентите. Нашата основна цел е да изпълним тези изисквания в най-висока степен. Доказателство за нашия професионализъм са многобройните ни клиенти.

В допълнение към бизнес проектите си БУЛМАР МЛ разработва и социално отговорни проекти. Те са насочени към достъпа на децата до спорт и подкрепа за млади художници графици с организиране на изложби, включително спонсориране на предколедни изложби.