Членове

Райхле и Де-Масари България Пръдакшън


уебстраница

Райхле и Де-Масари България Пръдакшън

Kои сме ние?

Райхле и Де-Масари България Пръдакшън ЕООД е швейцарска компания, част от международната група Райхле Груп, която работи в повече от 40 страни. R&M e водещ производител и дистрибутор на оптични и медни кабели и пасивни компоненти за изграждане на висококачествени комуникационни мрежи (LAN, MAN, WAN). Компанията е основана през 1964 г. и е в топ 3 на компаниите в сектора в Европа и Средния изток. Нашите продукти се използват за изграждане на офисни мрежи, дейта цетрове и публични мрежи.

Производствената единица в България съществува от 2012 г. Днес нашият екип има над 300 служители и продължава да расте. Компанията предлага разнообразие от оптични компоненти, връзки, продукти и иновативни решения. Благодарение на екипа от високоспециализирани дизайнери, конструктори, инженери, ръководители на проекти и оператори в производството гарантираме безкомпромисно качество на нашите продукти, традиционна швейцарска прецизност и перфектен дизайн.

Нашата мисия и визия

Нашата споделена мисия „Осигуряваме свързаност, която има значение“, описва водещата цел на компанията. Ние вдъхновяваме нашите клиенти и партньори с подходящи решения за свързаност, които осигуряват истинска добавена стойност. Кабелните системи на R&M свързват надеждно и устойчиво хората, машините, информационните технологии и телекомуникационните технологии. Динамичният характер на нашето информационно общество увеличава търсенето на по-мощна комуникационна инфраструктура. Служителите в R&M са основният двигател за осъществяването на тази мисия. R&M предвижда това, което ще бъде необходимо в бъдеще, и разработва иновативни решения с най-високо качество и изключително удобство при инсталиране и поддръжка. Ние осигуряваме добавена стойност за всички партньори и потребители – от инсталатори до мрежови оператори. Решенията на R&M осигуряват максимална наличност и икономически ефективна работа на мрежата.