Членове

БУЛАВТО България


уебстраница

БУЛАВТО България

Ние сме екип от професионалисти, които обичат автомобилите и камионите.

От 1993 г. разполагаме с дилърство на марката RENAULT, което е обявено за най-успешното в продажбите и сервиза в България за 2017 г. От 2001 г. сме най-голямото дилърство на пълната гама товарни автомобили IVECO и автобуси IvecoBus (Irisbus). Национален доставчик и сервиз на противопожарни и аварийно-спасителни автомобили MAGIRUS. От 2010 г. разполагаме с дилърство на марките TOYOTA и LEXUS. От 2017 г. Булавто АД е единствен оторозиран вносител на товарните автомобили с марка FORD TRUCKS. Нашият търговски и сервизен екип включва квалифицирани и опитни специалисти с дългогодишен опит.

Мисията ни е да бъдем важна част от постигането на целите на нашите клиенти, като консултираме избора и доставим превозните средства за техния бизнес. Предлагаме им продукти, доказали устойчивостта, качеството и надеждността си във времето. Как го правим? С лично отношение и отговорност към нуждите им.

В производствените цехове на нашите търговско-сервизни компекси в София и Варна трансформираме ванове в малки автобуси, туристически, специализирани автомобили за превоз на ученици и инвалиди, автомобили за репатриране и др. и „кроим“ надстройки, за да бъде крайният продукт „точно по мярката“ на нуждите и бюджета на нашите клиенти.

Качеството на нашите услуги е обезпечено и със сертификат за качество ISO 9001: 2008. Нашата ангажираност и отговорност към спасяването на природата и околната среда е подкрепено със сертификат ISO 14001: 2004.