Членове

Астелас Фарма


уебстраница

Астелас Фарма

Astellas е основана през 2005 г. чрез сливането на Yamanouchi и Fujisawa, съчетавайки почти два века колективен опит, за да създаде международна фармацевтична компания, предлагаща иновативни решения за пациентите си.

Като глобална фармацевтична компания със собствени канали за дистрибуция в повече от 50 страни по света, Astellas развива добре балансиран бизнес в четирите си основни региона на Япония, Америка, ЕМЕА и Азия и Океания.

Астелас, като една от водещите компании във фармацевтичния сектор, е силно ангажирана с положителната посока на промените в здравеопазването, като основната й цел е да превърне новаторската наука в медицински решения, даващи стойност и надежда на пациентите по целия свят.

Разбираме, че както полагащите грижи здравни специалисти, така и всички останали участници в нашата индустрия се сблъскват с големи предизвикателства при намиране на правилните медицински решения и респективно удовлетворяване на нуждите на нашите пациенти.

Работим с редица индустриални и благотворителни организации с цел да подобрим достъпа до здравеопазване, да допринесем поне малко за по-доброто благосъстояние на хората и да отговорим на нарастващите предизвикателства в здравеопазването на обществото като цяло.

Ние припознаваме и прегръщаме инициативите за корпоративна социална отговорност, които създават устойчиви, дългосрочни ползи за пациентите и общностите по целия свят.

За допълнителна информация за компанията и нейните хора, портфолио и ангажименти, моля, посетете www.astellas.com