Членове

Тангра


уебстраница

Тангра

ТАНГРА е семейна компания, основана през 1989 г., и е специализирана в производство, доставка и монтаж на вентилационни, климатични и отоплителни инсталации. Двете производствени предприятия на фирмата са с разгъната застроена площ от 8000 кв. м. Фирмата разполага със собствено проектантско-конструкторско бюро, аеро-динамична лаборатория за изпитания, инсталационни екипи и търговски центрове в София, Варна и Бургас. От 2003 г. фирма „ТАНГРА” има дъщерно предприятие за изработка на детайли от метал – „БГ Стийл” ЕООД.

Отдел за развитие (R&D) Екип от висококвалифицирани специалисти е отговорен за конструиране и внедряване на нови изделия. В тяхна помощ е добре оборудвана лаборатория за аеродинамични изпитания.

Отдел за проектиране: Инженерен екип, специализиран в проектиране и проектен мениджмънт на ОВК инсталации, отговаря за изпълнението на проекти от проектното задание през изпълнението до задоволеността на клиента, след завършване.

Производство: Производствената гама на ТАНГРА се отличава с високо качество и енерго-ефективни решения. Комбинацията от прецизно, високотехнологично оборудване и квалифициран персонал осигуряват отлично качество, разумни срокове за изпълнение и прецизност при производството. В двете производствени предприятия на фирмата са обособени цехове за производство на:

-  климатични камери

-  енерговъзстановяващи вентилационни системи

-  пелетни котли и отоплителни уреди

-  вентилатори и вентилационно оборудване

-  вентилационни елементи и въздуховоди

-  вентилационни решетки и дифузори.

Монтажна дейност: Екипите са обособени и с богат опит в изпълнението на вентилационни и климатични системи, отоплителни инсталации, контрол и автоматика. Удовлетвореността на клиента се постига и от добре обучените специалисти, изпълняващи инсталациите на обекта. Ние в ТАНГРА държим на това и сме интегрирали този процес в нашата дейност.

Качество: Системата за управление на качеството, внедрена във фирма ТАНГРА, е ISO 9001. Процесите се проследяват и спазването на високи стандарти в проектирането, производството и инсталирането на оборудване осигурява отлично  качество и удовлетворение в партньорите ни. Производствените линии на енергоспестяващи вентилационни системи и отоплителни уреди на биомаса са сертифицирани от TUV Rheinland. ТАНГРА е асоцииран член на Европейската федерация за отопление, вентилация и климатизация REHVA, член на Българската строителна камара и член на КРИБ. От 2010 г. ТАНГРА е член на борда на Българската машиностроителна камара.

Благодарение на натрупания опит и ползотворното сътрудничество с водещи европейски производители, представяйки тях на българския пазар, ние развиваме широка гама от вентилационно, отоплително и климатично оборудване с отлично качество. Продуктите и услугите, които предлагаме, постоянно наличните стоки на склад и широката дистрибуторска мрежа са предпоставки за отлично обслужване на клиентите.

Ние вярваме, че доволните клиенти са нашата най-добра реклама!