Членове

М3 Комюникейшънс Груп


уебстраница

М3 Комюникейшънс Груп

М3 Комюникейшънс Груп е утвърден лидер в областта на връзките с обществеността. С реализираните хиляди проекти в почти всяка индустрия, компанията успява да се разграничи от своите конкуренти с две важни думи: високи стандарти.

Основните услуги, предоставяни от М3 Комюникейшънс Груп са връзки с обществеността и корпоративни комуникации, консултиране, реклама, комуникация чрез социални медии, кризисен мениджмънт, връзки с правителството, уеб услуги, графичен дизайн, медия мониторинг, медия планиране, събитиен мениджмънт.

М3 Комюникейшънс Груп е асоцииран партньор на най-голямата световна компания за връзки с обществеността – H+K Strategies. Известни местни и международни компании избират да работят с М3 Комюникейшънс Груп. За всяка от тях агенцията разработва напълно персонализирана и пълна PR програма, която отговаря на всички нужди на клиента и надминава очакванията му.

М3 Комюникейшънс Груп e един от най-опитните и най-големите организатори на различни събития и форуми в България. От тази гледна точка всички високопоставени лидери на мнение в страната признават събитията на М3 Комюникейшънс Груп за перфектно организирани и винаги на високо ниво.

От началото на 2011 г. М3 Комюникейшънс Груп развива все по-усилено своя отдел, действащ в сферата на социалните медии, за да отговори на нуждите на своите клиенти да бъдат прогресивни и иновативни.

В момента Групата разполага с впечатляващ брой служители – 86 човека, и портфолио от 8 компании: М3 Комюникейшънс Груп, Уан Клик Медиа Груп, Хедлайн, M3 Колидж, ВИП Медиа, Юнайтед Пъблишърс България, Респект PR и MБ Трейд.

The Holmes Report обяви М3 Комюникейшънс Груп за „Най-добра PR агенция в Източна Европа“ за 2011 г. Същата година The Stevie Awards обявиха M3 за „Най-добра PR агенция в Европа“, а Максим Бехар бе финалист в категорията „CEO на годината“ в сферата на PR, маркетинг и реклама; M3 също получи и наградата „PR агенция на годината“, най-голямото признание на BAPRA Bright Awards 2011.

В началото на 2012 г. управителят на М3 Комюникейшънс Груп Максим Бехар оглави чешкия офис на H+K Strategies.