Членове

Екофарм ЕООД


уебстраница

Екофарм ЕООД

Екофарм е развита фармацевтична компания с над 10-годишен опит. Създадена през 2000 г., компанията бързо заема място сред водещите фармацевтични компании в България. Екофарм е специализирана в маркетинг и дистрибуция на широка гама оригинални и генерични продукти на утвърдени световни производители. В продуктовото портфолио влизат и собствени марки, вече доказали се на българския пазар. Комплексната аюрведична серия, както и някои актуални хранителни добавки са най-новото попълнение на продуктите на компанията.

GE Pharmaceuticals е дъщерно дружество на Екофaрм и австрийската генерична компания Genericon. Компанията е съвременно, високотехнологично фармацевтично производство, ситуирано в Ботевград.

Екофарм Клиникъл Рисърч е друго дъщерно дружество на Екофарм, специализирано в областта на клиничните проучвания и работещо по проекти на големи световноизвестни европейски и американски компании.

Важен акцент в дейността на компанията е медийното партньорство с Хелт Медия – медийна група за здраве, включваща безплатен седмичник, медицинско списание и здравен портал.