Новини от БФБЛ и партньори

БФБЛ представи новите лидери в своята общност

05 декември 2018
БФБЛ представи новите лидери в своята общност

На специално събитие вчера в гранд хотел „София“ Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) – най-утвърдената и влиятелна организация с фокус върху отговорните корпоративни практики и устойчивото развитие, представи новите лица в своята общност. Събитието се осъществи с любезната подкрепа на генералните спонсори Бритиш Американ Табако България и Мусала застрахователен брокер.

В присъствието на над 100 гости Форумът приветства официално управителите на 11 новоприсъединени компании-членове – Арт Уинър, Астелас Фарма, БОРИКА, БУЛАВТО България, ИнтерКонтинентал София, КИА Моторс България, НЛП България, нотариална кантора "Весела Ивчева", Оракъл, Първа инвестиционна банка и Райхле и Де-Масари България Пръдакшън. Представени бяха и новоназначените висши мениджъри на членовете на Форума Българска асоциация на ПР агенциите (БАПРА) и ИНГ Банк.

Новите лидери получиха сертификати за членство в БФБЛ, както и Стандарта за бизнес етика, разработен от БФБЛ през 2002 г., от председателя на БФБЛ Ираван Хира. „За нас е чест да посрещнем толкова много и успешни компании от различни сектори, които споделят нашата кауза да добавяме стойност не само към икономиката на страната, но и да допринасяме за напредъка на цялото общество. Вече 20 години ние от БФБЛ и нашите компании-членове работим, за да променяме България и да я направим мястото, в което всички искаме да живеем – с възможности за развитие, достойна работа и качество на живот за нас и за следващото поколение“, каза той при откриването.

Всеки от водещите мениджъри представи накратко своята компания, както и професионалния си път (моля, вижте техните визитки). Те поеха и ангажимент да спазват правилата за етично поведение на бизнеса и да развиват отговорно и устойчиво своя бизнес. Новоприетите членове бяха приветствани и от Николай Чернев от Мусала застрахователен брокер.

БФБЛ провежда събитието в края на всяка година, за да запознае бизнес общността с новите членове на организацията, както и с новите лица сред висшия мениджмънт на компании, членуващи във Форума. Присъстващите имаха възможност да обменят контакти и идеи за партньорство и за подобряване на бизнес средата у нас.

В края на вечерта бяха изтеглени печелившите номера от лотарията, за която награди предоставиха компаниите-членове Адифарм, Алианс Принт, Винекс Преслав, Гранд Хотел София, Екофарм, Дънди Прешъс Металс Челопеч и Първа инвестиционна банка.

БФБЛ изказва своята благодарност на Ганиела Ангелова - журналист от телевизия Bulgaria ON AIR и водеща на публицистичното предаване Денят ON AIR, която за поредна година бе водеща на събитието.

Срещата получи и медийно отразяване: вижте снимковия репортаж на БТА, твоят Бизнес, economy.bg.