Новини от БФБЛ и партньори

Регистрация за THE NEXT BIG THING 2018 с 35% отстъпка

06 октомври 2018
Регистрация за THE NEXT BIG THING 2018 с 35% отстъпка

БФБЛ е партньор на събитието, а представителите на компании-членове на БФБЛ получават специален промокод.

Третото издание на бизнес конференцията на Bloomberg TV Bulgaria THE NEXT BIG THING ще очертае най-важните събития и открития, които променят света. Конференцията ще се проведе на 16 октомври от 9.00 часа в София и ще протече под мотото Leading Change. В рамките на събитието световноизвестни експерти в сферата на икономиката, технологиите и науката ще анализират глобалните тенденции, които имат влияние върху индустриите и начина ни на живот. Форумът съвпада и с третия рожден ден на единствената специализирана бизнес телевизия у нас Bloomberg TV Bulgaria.

Компаниите-членове на БФБЛ получават 35% отстъпка със специален промо код. За да се възползвате от нея, моля, въведете код TNBT2018 при регистрация на сайта.

Конференцията THE NEXT BIG THING е насочена към представители на международни компании и лидери на мнение от всички индустрии, браншови организации, клъстери, неправителствени организации, както и към малкия и среден бизнес. Фокусът по време на събитието ще бъде поставен върху това дали сме изправени пред нова световна финансова криза и какви са икономическите рискове на бъдещето. Друг акцент са новите технологии и как те променят индустриите.

Интересните дискусии и презентации в тазгодишното издание на THE NEXT BIG THING ще продължат през целия ден. Първият панел от конференцията е посветен на най-важните икономически и финансови събития от 2018 г. Кои са те и как промениха света? Изправени ли сме пред нова търговска война? На тези и още въпроси ще отговори Маркъс Ашуорт – колумнист в Bloomberg Opinion, чиято специалност са европейските пазари.

В рамките на втория панел „Дигитална икономика“ Роб Мейчин (оперативен директор в Endava), Владимир Филипов (Nearsoft) и Виктор Андонов (Devexperts) ще дискутират доколко сме готови за дигитализацията, как индустрията 4.0 променя представата ни за производство и какви икономически предизвикателства предстоят. Джулиан Лий, петролен стратег в Bloomberg, ще разкрие как електромобилите променят световната икономика и какво се случва с петролните пазари.

Как се развиват медицината и здравеопазването и кои са последните тенденции в космическата технология и роботиката – отговори на тези въпроси гостите ще получат в третия панел.

Актуални новини около участниците в събитието и програмата на THE NEXT BIG THING може да следите на http://tnbt.bloombergtv.bg/ и във фейсбук страницата на Bloomberg TV Bulgaria: https://www.facebook.com/BloombergTVBG/