Новини от БФБЛ и партньори

Бизнесът подкрепя Арт вечер на добродетелите 2018 на фондация „За Нашите Деца“

02 октомври 2018
Бизнесът подкрепя Арт вечер на добродетелите 2018 на фондация „За Нашите Деца“

Два дни остават до най-голямото благотворително събитие на фондация „За Нашите Деца“ – Арт вечер на добродетелите 2018. То ще се проведе на 4  октомври от 19:00 ч. в емблематичната зала на Национална галерия  „Квадрат 500, а БФБЛ е традиционен партньор на инициативата.

Събитието е посветено на изкуството, което дарява в подкрепа на това всяко дете да живее сигурно и обичано в семейство. Тази година то се радва на изключителна подкрепа от бизнеса и получи съдействието на три сребърни спонсора, които споделят вярването, че най-добрата среда за развитие на едно дете е семейството – „Софийска вода“ АД, адвокатска кантора „Пенков-Марков и партньори“ и „Артекс Инженеринг“ АД. 

Екипът на Софийска вода АД за пореден път доказва, че за тях благосъстоянието на децата в ранна възраст е от изключително значение. Освен подкрепа за най-голямото ни благотворително събитие тази година, компанията е традиционен участник в нашата кампания „Тази Коледа чудесата правите Вие“, а през годините заедно сме реализирали и няколко маркетингови кампании с кауза.

Същите ценности споделя и екипът на адвокатска кантора Пенков - Марков и партньори“, който показва специално отношение към каузата на фондация „За Нашите Деца“ и активно подкрепя дейността ни в различни формати.

Тази година спечелихме и сърцата на екипа на Артекс Инженеринг АД, които за първи път са наши добродеятели. Стабилност, почтеност, иновативност - това са трите водещи принципа, от които се ръководи екипът, а тяхна основна отговорност пред обществото е да „връщат” терените на своята дейност с подобрена инфраструктура, с екологични и енергийноефективни сгради и с архитектура, заразяваща средата с красота и чувство за гражданска съпричастност.

С дълбоката  ангажираност и активна гражданска позиция на нашите съмишленици от „Софийска вода“ АД, адвокатска кантора „Пенков - Марков и партньори“ и най-новите ни партньори от „Артекс Инженеринг“ АД ние от фондация „За Нашите Деца“ ще можем да осигурим нужната подкрепа на над 400 деца и семейства в риск в труден за тях момент. Получените средства от Арт вечер на добродетелите ще посветим на развитието и разширяването на палитрата от услуги за семейна подкрепа, така че децата в ранна детска възраст да растат в семейна среда, която ще им даде нови възможности да развиват своя потенциал.

Тази година Арт вечер на добродетелите се радва на подкрепата и на международната минна компания „Dundee Precious Metals – Chelopechв качеството им на златен спонсор на събитието, както и на водещата компания в предоставянето на специализирани услуги за събитийната индустрия в България „Sofia Event Groupкато стратегически партньор.

Повече за събитието ВИЖТЕ ТУК.