Новини от БФБЛ и партньори

Още седмица за кандидатстване в Наградите за отговорен бизнес 2016

07 февруари 2017
Още седмица за кандидатстване в Наградите за отговорен бизнес 2016

Срокът за номинации в престижния конкурс изтича на 13 февруари

Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) напомня, че остава само една седмица, в която компаниите могат да подадат своите номинации за ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ ЗА ОТГОВОРЕН БИЗНЕС 2016 – най-утвърденият и авторитетен конкурс за корпоративна социална отговорност у нас.

Националният конкурс е отворен за всички фирми независимо от размер, сектор на дейност и дали са членове на БФБЛ или не. Кандидатстването е безплатно и изцяло онлайн на уебсайта на БФБЛ, а крайният срок изтича в края на деня в понеделник, 13 февруари 2017 г.

„Отговорните компании имат още една седмица, за да участват в конкурса. Вярваме, че устойчивите бизнес практики развиват силна икономика и общество и с Наградите целим да  отдадем дължимото признание и да популяризираме организациите, които споделят тази философия”, каза Ираван Хира, председател на Форума.

Годишните награди за отговорен бизнес на БФБЛ, които се провеждат за 14-а година, ще отличат постиженията на частния сектор в общо шест категории, а всички номинации се състезават и за специалната награда Еngage за принос на служителите към социална инициатива на компанията. На уебсайта на БФБЛ ще намерите допълнителна информация и регламент на конкурса, защо да кандидатствате и как.

Проектите се оценяват от уважавано жури от професионалисти от различни области, а победителите ще бъдат обявени на гала церемония на 14 март 2017 г. Всички номинирани проекти ще бъдат представени накратко по време на събитието, както и в специалната КСО платформа на интернет страницата на БФБЛ.

Годишните награди за отговорен бизнес на БФБЛ са учредени през 2003 г. Целта им е да популяризират дейностите на компаниите с най-сериозен принос към корпоративната социална отговорност в България и да мотивират останалите фирми да развиват активна социална политика. За още информация: www.bblf.bg и в социалните мрежи с #BBLFAwards2016, #отговоренбизнес.

Медийни партньори: NOVA, Нетинфо, bTV, Economy.bg, БНТ, БНР, Bloomberg TV България, Мениджър нюз, твоят Бизнес, Enterprise, BG Maps, БАПРА, NGO.BG, dir.bg.