Новини от БФБЛ и партньори

Начало на Годишните награди за отговорен бизнес 2016

16 ноември 2016
Начало на Годишните награди за отговорен бизнес 2016

С удоволствие обявяваме старта на ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ ЗА ОТГОВОРЕН БИЗНЕС 2016 – най-утвърденият и авторитетен конкурс за корпоративна социална отговорност у нас. Номинациите са отворени от днес на уебсайта на Форума ТУК.

Каним всички компании независимо от техния размер и сфера на дейност да кандидатстват със своите най-успешни, иновативни и вдъхновяващи КСО проекти и кампании, реализирани през 2016 г.

Учредени през 2003 г., Годишните награди за отговорен бизнес на БФБЛ за 14-та поредна година ще отличат усилията и постиженията на частния сектор в следните шест категории:

  • Инвеститор в обществото
  • Инвеститор в знанието
  • Инвеститор в околната среда
  • Инвеститор в човешкия капитал
  • Маркетинг, свързан с кауза
  • Най-добра социална политика на малко и средно предприятие.

Всички номинирани проекти се състезават и за специалната награда Еngage за принос на служителите.

Не пропускайте възможността да представите своите впечатляващи КСО практики и програми и да утвърдите репутацията си на социално ангажирана компания – нека заедно излъчим посланието, че отговорното бизнес поведение носи успех и в България.

Крайният срок за подаване на кандидатури е 15 януари 2017 г. На уебсайта на БФБЛ ще намерите допълнителна информация и регламент на конкурса.

Вашите проекти в обществена полза ще бъдат оценени от уважавано жури от професионалисти от различни области, а победителите ще бъдат обявени на гала церемония през март 2017 г.

За да подкрепите престижните Годишни награди за отговорен бизнес 2016, моля, вижте спонсорските пакети.

Не се колебайте да се свържете с нас с въпроси за Наградите или начина на кандидатстване на office@bblf.bg и 02986 5202 – екипът на Форума ще ви съдейства изцяло.