Новини от БФБЛ и партньори

19 нови мениджъри в бизнес елита на България

06 декември 2016
19 нови мениджъри в бизнес елита на България

Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) представи управителите на 16 новоприсъединили се компании и трима новоназначени мениджъри

Деветнайсет нови мениджъри се присъединиха официално към общността на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) – първата асоциация в страната, посветена на бизнес етиката и корпоративната социална отговорност, на традиционния коктейл на организацията, който се проведе на 5 декември 2016 г. в Гранд хотел „София”.

Над 80 представители на бизнес средите приветстваха новоназначените управители на AIMS Human Capital, DHL и Nestle и висшия мениджмънт на най-новите членове на Форума – адвокатска кантора Kinstellar, „Аларик Секюритис”, „Алианс Принт”, сдружение „Аутизъм днес”, „BMW Group България”, „Виваком”, „Винекс Преслав”, фондация „И аз мога”, „Иса Одит”, Naton HR, pCloud, „Рено Нисан България”, фондация „Сийдър” и „УниКредит Булбанк” (за подробности, моля, вижте кратки визитки).

„За 11-а поредна година посрещаме новите мениджъри в нашето семейство на отговорните компании. С гордост приветстваме толкова много водещи бизнеси от различни сектори –  вашият успех е гарант за развитието както на българската икономика, така и на нашето общество. Убедени сме, че когато сме обединени и работим заедно, можем да постигнем голямата си цел, а именно да превърнем страната си в още по-добро място за инвестиции, работа и живот”, каза председателят Ираван Хира при откриването.

Новите лидери е единственото събитие в календара на Форума, което има за цел да представи новите лица сред висшия мениджмънт на фирмите и организациите, присъединили се към организацията в последната година, както и новоназначените управители на компании-членове. Максим Бехар, член на УС, връчи на всеки от новите лидери значка, сертификат за членство и Стандарта за бизнес етика, изготвен от БФБЛ.

По време на неофициалната част новите лидери имаха възможност да обменят контакти и идеи за партньорство с останалите членове на Форума. Всички се ангажираха да работят за устойчивото развитие на българската бизнес среда чрез отговорни и прозрачни бизнес практики.

Гостите участваха и в лотария с атрактивни предмети, предоставени специално за случая от компании-членове на БФБЛ. 20 късметлии си тръгнаха с подаръци от „Аларик Секюритис”, БНП Париба, „Винекс Преслав”, HP Inc., Kinstellar, Marie Brizard Wine & Spirits и СИБАНК.

„Новите лидери” се проведе с любезната подкрепа на „Хюлет-Пакард Ентърпрайз” и „Юник Естейтс”.

За още снимки от събитието, моля, разгледайте галерията по-долу.

Събитието получи и медиен отзвук в economy.bg, Мениджър нюз.