Новини от БФБЛ и партньори

Благотворителен търг на звездите 2016

26 октомври 2016
Благотворителен търг на звездите 2016

БФБЛ дава идеята за нестандартния търг за най-ценния ресурс днес – времето, и е партньор на инициативата в полза на Заедно в час за пета поредна година

Заедно в час и Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) имат удоволствието да Ви поканят на петото издание на Благотворителния търг на звездите. Вълнуващото и забавно събитие ще се състои на 17 ноември 2016 г. (четвъртък) от 19 ч. в хотел „Хилтън София”, зала „Мусала”.

Благотворителният търг на звездите обединява отговорния бизнес и популярни лица в името на благородна и изключително актуална кауза - достъп до качествено образование за всички деца в България.

Гостите на търга ще имат шанса да предложат най-добрата цена за два часа от времето на обичани и уважавани звезди от света на музиката, киното, театъра, спорта, медиите и бизнеса. В замяна известните личности предоставят таланта и професионализма си на компаниите, преборили се за тях по време на наддаването. Звездите се ангажират да станат водещи на корпоративни събития, да участват в събития за екипа, да предоставят обучение и др.

Българският форум на бизнес лидерите не само дава добрата идея за нестандартния търг за най-ценния ресурс днес – времето, но е и партньор на инициативата за пета поредна година.

Благотворителният търг по традиция привлича бизнес лидери - членове и съмишленици на Форума и на каузата за равен достъп до образование.

Тази година сред звездите, потвърдили участие, са Милица Гладнишка, Орлин Павлов,  Мария Гроздева, Хари Ешкенази, Хилда Казасян, проф. Христо Пимпирев, Гери Турийска, Цветан Лъжански, Лаврен Петров. Пълният списък с известни личности вижте тук.

Приходите от вечерта са в подкрепа на Заедно в час и каузата им всяко дете да има вдъхновяващ учител. Заедно в час има за цел да осигури достъп до качествено образование на максимално много деца. За целта фондацията подготвя и подкрепя изключително способни професионалисти, които стават учители в някои от най-нуждаещите се училища в страната. Само през настоящата учебна година над 160 учители на Заедно в час подпомагат развитието на повече от 8000 ученици в 10 региона в България!

Станете част от Благотворителния търг на звездите 2016! Местата са ограничени. За да заявите присъствие е необходимо да се регистрирате. Вижте и предимствата, които предоставяме на нашите спонсори.

Събитието получи и медиен отзвук: моля, вижте откъс от предаване по bTV (02:00-03:00).

С любезното съдействие на: Хилтън София, Kinstellar, Винекс Преслав, JTI, АстраЗенека, Special Events Group.