Новини от БФБЛ и партньори

Вечер на добродетелите 2016 – търгът

17 октомври 2016
Вечер на добродетелите 2016 – търгът

Предстои седмата Вечер на добродетелите – най-голямото благотворително събитие на фондация „За нашите деца”. Тази година каузата е дейността на Комплекс за ранно детско развитие, който ще подкрепи 400 деца с трудности в развитието и техните семейства.

Гостите на събитието, което ще се проведе на 26.10.2016 г. от 19,30 ч. в София Тех Парк, ще имат възможност да подкрепят благородното начинание, като се включат в търга. Благотворителното наддаване представлява изключителна селекция от произведения на изкуството, ценни вещи и преживявания.

Под умелото и забавно водене на Игор Марковски ще можете да наддавате за предмети с личните автографи на  Брайън Адамс, Рони О'Съливан и легендите Gypsy 4 Ever или за планински велосипед VOLVO, предоставен от Мото ПФОЕ.

Сред другите предложения в търга са произведение на Павел Митков, специално изготвено за Вечер на добродетелите 2016 г., и предмет, дарен от Президента Росен Плевнелиев. Не пропускайте да наддавате  и за преживявания, дарени от Н. Пр. Ема Хопкинс, посланик на Великобритания в България, както и от посолствата на Азербайджан, Бразилия и Франция.

За още информация: http://www.detebg.org/bg/items/803/Blagotvoritelno-naddavane.html