Новини от БФБЛ и партньори

Вечер на добродетелите 2016 – програмата

10 октомври 2016
Вечер на добродетелите 2016 – програмата

БФБЛ отново е партньор на инициативата

Предстои седмото издание на благотворителната Вечер на добродетелите. Най-голямото събитие на фондация „За нашите деца” тази година ще се проведе на 26.10.2016 г. На сцената ще се съберат 4 жанра от музикалното изкуство: класика, джаз, бразилска самба и български фолклор.

Двамата велики български музиканти Веско Ешкенази и Мартин Пантелеев ще свирят заедно и това е единствената вечер, в която техните натоварени музикални програми се пресичат в България. Ако скоро не сте имали възможността да видите Мартин Пантелеев не с диригентската палка, а с цигулката, сега ще имате шанса да се насладите на изпълнението на двамата братя, което ще ни потопи в музиката на  Бах. Класиката често среща джаза, но никога досега не сте чували двамата братя Веско Ешкенази и Мартин Пантелеев с джаз изпълнителката Теа, която е само на 10 години.

Искаме да дадем полет на децата в нужда. Ето защо и нашите творчески добродеятели от Quick Hands Project ще дадат полет на истинска роза, а другите магически неща на сцената ще оставим като изненада.

Ексклузивно в името на каузата на нашата организация ще имате възможност да видите 4 поколения майстори на родопската каба гайда. Ще чуете „Родопска китка“ в изпълнение на най-малкия гайдар – на 10 г., и на най-възрастния – на 86 г., под умелото ръководство на Петър Янев. Този поздрав от нашите добродеятели ще завърши с космически женски глас на родопската песен, който също ще е изненада за гостите.

За още подробности: http://www.detebg.org/bg/items/view/6818/Svetovnoizvestniyat-Vesko-Eshkenazi-shte-sviri-na-Vecher-na-dobrodetelite-2016.html