Новини от БФБЛ и партньори

Старт на новия бизнес сезон

16 септември 2016
Старт на новия бизнес сезон

Първата редовна среща на УС на БФБЛ през новия активен сезон се проведе на 15 септември 2016 г. в Международния център на УниКредит Булбанк в София.

Присъстващите членове на Борда обсъдиха актуални теми от интерес за отговорните компании, както и предстоящите събития, организирани от Форума.

Сред тях е петото издание на Благотворителния търг на звездите, който Форумът провежда в подкрепа на мисията на „Заедно в час” за качествено образование за всяко дете у нас. За поредна година гостите на необикновения и забавен търг ще могат да наддават за времето на известни личности от музикалната сцената, киното, спорта и бизнеса, а средствата ще подпомогнат обучението на мотивирани и вдъхновяващи учители. Събитието е на 17 ноември в хотел „Хилтън”, а продажбата на билети (местата са ограничени) вече започна. За още информация вижте тук.

УС реши и да продължи серията от бизнес срещи в страната за насърчаване както на контактите между компании от различни сектори, така и на диалога им с институциите.  Следващата подобна дискусия, организирана съвместно с Министерството на икономиката и с участието на заместник-министър Даниела Везиева, е на 14 октомври в Русе. За да присъствате е нужно да се регистрирате тук.

На заседанието членовете на Борда приветстваха най-новото попълнение в екипа – домакинът на срещата Левон Хампарцумян. Главния изпълнителен директор на УниКредитБулбанк бе избран по време на Общото събрание на организацията през юни. Водещата финансова институция е една от компаниите, които се присъединиха към БФБЛ по-рано тази година.  Другият новоизбран член на Борда е регионалният мениджър на ЧЕЗ Карел Крал.

Общността на отговорния бизнес ще приветства висшия мениджмънт на новите компании-членове на БФБЛ и с новоназначените мениджъри на компаниите, които са част от Форума, на традиционния годишен коктейл на Форума „Новите лидери”, който ще се състои на 5 декември в София. За подробности следете уеб сайта на БФБЛ www.bblf.bg.