Новини от БФБЛ и партньори

Вечер на добродетелите 2016

27 септември 2016
Вечер на добродетелите 2016

БФБЛ е горд партньор на благотворителното събитие на фондация "За нашите деца" за поредна година

Фондация „За Нашите Деца” кани своите съмишленици, приятели и партньори на седмото издание на благотворителната Вечер на добродетелите, която тази година ще се проведе на 26.10.2016 г. от 19,30 ч. в Иновационен форум "Джон Атанасов" на София Тех Парк под патронажа на г-жа Велина Тодорова, първият български представител в Комитета за правата на детето на ООН. Дипломатически партньор на събитието е британският посланик Ема Хопкинс.

Гостите ще се потопят в мелодията на цигулките на Веско Ешкенази и Мартин Пантелеев, таланта на малката джаз певица Теа и децата от музикална школа D-Stars, магията на илюзионистите от Quick Hands Project, величието на българския фолклор в изпълнение на малките гайдари от Смолян и музиката на Калин Вельов.

Игор Марковски отново ще даде възможност на гостите на Вечер на добродетелите да наддават за картини на известни български художници и ценни предмети, сред които топка на Христо Стоичков, китара с подписите на легендите от Gypsy 4 Ever, тениска с послание от Браян Адамс.

Не пропускайте да дарявате, като наддавате за специални преживявания, предоставени от Н. Пр. Ема Хопкинс и другите партньори на събитието.

Всички набрани средства от Вечер на добродетелите ще бъдат инвестирани в дейностите на Комплекс за ранно детско развитие, който ще подкрепи 400 деца с трудности в развитието и техните семейства.

Запазете своето място още сега и отбележете датата 26 октомври в календара си, за да не пропуснете едно от най-вълнуващите събития на годината!