Новини от БФБЛ и партньори

„Големият взрив“ – благотворителна художествена изложба на Jamba

15 февруари 2024
„Големият взрив“ – благотворителна художествена изложба на Jamba

БФБЛ е партньор на инициативата

Фондация „Сошъл Фючър" и „Jamba" канят на тържественото откриване на предстоящата благотворителна инициатива в подкрепа на младежи с различни възможности заедно със съорганизаторите Proface и Event Cafe Boutique и в партньорство с Българския форум на бизнес лидерите(БФБЛ).

Детайли за събитието:
„Големият взрив“ – благотворителна художествена изложба от 1 до 7 март от 10:30 до 19:00 часа във Vivacom Art Hall (ул. "Оборище" 5).
Официално откриване на изложбата: 29.02.2024 г., 18:00 ч. във Vivacom Art Hall (ул. "Оборище" 5).
Онлайн базар на картини, генериращи средства за благотворителност:  до 07.03.
 
Цел: 
Изложбата представя въздействащи абстрактни картини, създадени от млади таланти с различни възможности в "Jamba – Хъб на възможностите". Нашата цел е да подкрепим развитието на хората с увреждания, да създадем ново социално предприятие с база за обучение и да променим обществените нагласи.

Как можете да допринесете:

  • Може да разгледате картините тук и да подкрепите каузата, като закупите някоя от тях предварително с онлайн заявка и дарение.
  • Посетете тържественото откриване на изложбата на 29.02.2024 от 18:00 часа във Vivacom Art Hall.
  • Може да закупите картина и по време на откриването.
  • Споделете с потенциални други дарители, които биха станали благодетели и собственици на картините.

Използване на събраните средства: 
Събраните средства ще бъдат използвани за ремонт на отдаден безвъзмездно обект от Столична община в квартал Лозенец за превръщането му в социално предприятие за обучения, което ще открие нови работни места за хора с увреждания в София.

Гости и медийно отразяване: 
Събитието ще бъде отразено от национални и бизнес медии, а на него ще присъстват уважавани гости, сред които министри, народни представители, представители на местната власт, бизнес, посланици и благодетели-дарители. Събитието ще се проведе под патронажа на министъра на труда и социалната политика д-р Иванка Шалапатова.  Водещ е актрисата Яна Маринова със специалното участие на Дара Екимова, Ивайло Захариев и група "Жестим".

Линк към рекламното видео на събитието -> тук