Новини от БФБЛ и партньори

Онлайн базар на картини “Големият взрив” в подкрепа на Jamba през февруари

01 февруари 2024
Онлайн базар на картини “Големият взрив” в подкрепа на Jamba през февруари

Заповядайте на първата благотворителна изложба и онлайн базар на картини “Големият взрив”, създадена от млади таланти с различни възможности в кариерния център “Jamba – Хъб на възможностите” под менторството на българския артист Пепа Стоянова. 

Онлайн базарът ще се проведе в периода 29.01 – 29.02.2024 г. Изложбата ще бъде открита на 29.02.2024 във Vivacom Art Hall  и ще продължи до 7.03.2024 г. 

Целта на изложбата е да покаже потенциала на младежите с увреждания и да подкрепи финансово създаването на ново социално предприятие, в което да се обучават и работят представители на групата. 

Събраните средства от благотворителната изложба ще бъдат използвани за ремонта на предоставения ни от Столична Община обект в Район Лозенец на ул. "Люботрън 42", който искаме да превърнем в социално предприятие за младежи с различни възможности, което да предлага и така важната за тяхното развитие арт терапия. 

Българският форум на бизнес лидерите е партньор на инициативата, която допринася за развитието на потенциала на младите таланти с увреждания, подкрепата на многообразието и за промяната на нагласи в нашето общество. 

Изложбата ще бъде открита на 29.02.2024 във Vivacom Art Hall (ул. Оборище 5) от 18:00 часа. Гостите ще имат възможността да се потопят в магията на многообразието, изкуството, красотата, музиката, вкусната храна, доброто вино и добротворчеството, подкрепяйки проект от голямо национално значение.