Новини от БФБЛ и партньори

Четири компании се присъединиха към БФБЛ

10 януари 2024
Четири компании се присъединиха към БФБЛ

Асарел-Инвестмънт, АД „Боянов и Ко.“, Екотой Сервиз и Метикс са вече част от общността на отговорния бизнес

На първото си заседание за 2024 г. Управителният съвет на Българския форум на бизнес лидерите разгледа и одобри кандидатурите за членство на четири компании от различни сектори.

Най-новите организации в нашата общност на отговорния бизнес са:

АСАРЕЛ-ИНВЕСТМЪНТ„Асарел-Инвестмънт” ЕАД е 100% дъщерно дружество на най-голямата българска компания за открит добив и обогатяване на медни руди „Асарел-Медет“ АД. Придобиваме, развиваме и управляваме перспективни проекти по начин, който гарантира устойчива доходност за нашите акционери. Подхождаме отговорно и с уважение към създаването на стойност за партньори и служители.

АД „БОЯНОВ И КО.“основана преди повече от 34 години, кантората е изградила престижна репутация като водещ правен партньор за над 4500 уважавани корпоративни и институционални клиенти. Фирмата е оказала значително влияние върху правния пейзаж на България, като участва в големи сделки и се застъпва подобренията в правната и бизнес среда.

МЕТИКСГрупа от фабрики, специализирани впроизводство на електрически табла, бетонни и метални комплектни трансформаторни подстанции, разпределителни уредби за средно и ниско напрежение и др.

ЕКОТОЙ СЕРВИЗпредлага мобилни екологични тоалетни, санитарни контейнери и каравани, офисни и складови контейнери, мобилни и стационарни огради, генератори за ток и друго мобилно оборудване.

Добре дошли!