Новини от БФБЛ и партньори

Предстои Седмица на професионалното ориентиране „Кариера в ESG / КСО“

12 октомври 2023
Предстои Седмица на професионалното ориентиране „Кариера в ESG / КСО“

Екипът на Магистърска програма (МП) Отговорно и устойчиво управление (ОУУ) и Асоциацията на специалистите по устойчивост (АСУ) Ви канят да станете част от Седмицата на професионалното ориентиране „Кариера в ESG/ КСО“, която ще се проведе присъствено в периода 23–28 октомври 2023 г., в сградата на Стопански факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ (бул. „Цариградско шосе“ № 125, блок 3). 

В навечерието на новата 2023/2024 г. учебна година сме щастливи да споделим с Вас, че в третия випуск на МП ОУУ ще се обучават повече от 30 магистри. Интересът към професионалната реализация в сферата на устойчивостта на различни специалисти нараства и съвместно с Кариерния център на Стопански факултет организираме третото издание на Седмица на професионалното ориентиране, посветено на тази тема – „Кариера в ESG / КСО“.

През тази седмица студенти и завършващи ученици ще имат уникалната възможност да се информират за кариерните пътеки в областта на устойчивостта и да разберат предизвикателствата и възможностите свързани с ЕСУ (ESG) аспектите на устойчивостта и КСО (Корпоративна социална отговорност). Чрез участие в дискусии, семинари и срещи с експерти, участниците ще придобият ценни знания за своето бъдещо професионално развитие. Събитието също така насърчава диалога между академичната общност и бизнеса, целящ подготовката на младите за лидерски позиции в областта на устойчивото развитие, устойчивото управление и обществената отговорност в бизнеса, публичния и гражданския сектор.