Новини от БФБЛ и партньори

Ново издание на Meet BBLF Success се проведе с Telematic Interactive България

10 октомври 2023
Ново издание на Meet BBLF Success се проведе с Telematic Interactive България

Представители на над 30 компании от общността на БФБЛ се запознаха с успешната бизнес стратегия и добрите практики на отговорност на първата публична българска компания от игралната индустрия

Най-новото издание на инициативата ни за популяризиране на постиженията на компаниите членове Meet BBLF Success се проведе на 04 октомври 2023 г. Благодарим на любезните домакини от Telematic Interactive България – първата публична българска компания от игралната индустрия.

Срещата привлече управители и висши мениджъри на над 30 компании от общността на БФБЛ, които научиха повече за успешната бизнес стратегия на компанията от Роси МакКий, краен собственик на мажоритарния акционер на Telematic Interactive България. Тя приветства гостите в Club Black&White на Palms Royale Sofia в Гранд хотел Милениум София.

От създаването на Телематик Интерактив България АД през 2014 г. подходът на компанията е съсредоточен върху непрестанното развиване на най-добрите продукти и услуги, а успехът ѝ се основава на добри бизнес партньорства и заслужено доверие от страна на крайните потребители. През март 2022 г. компанията стана първата българска компания от игралната индустрия, листната на Българската фондова борса.

„Показателен за нашата устойчивост е фактът, че екипът, с който създадохме „Телематик Интерактив България“, все още е част от дружеството и заедно продължаваме напред. Ние работим съвместно за постигане на общите цели, споделяме идеи, визии, знание и експертиза. Това е процес, в който всеки един човек допълва екипа със своята неповторима индивидуалност и професионализъм“, обясни г-жа МакКий.

Виолета Коруджиева, мениджър „Политики за устойчиво развитие“, постави акцент върху социалния ангажимент на компанията с конкретни проекти в сферата на културата, спорта и подкрепата на млади таланти в различни области на обществения живот.

В събитието участва и Илиана Раева, президент на Българската федерация по художествена гимнастика, с подробности за мащаба на подкрепата, която компанията осигурява дългосрочно на изящния спорт.

Левон Хампарцумян, председател на БФБЛ, припомни, че серията събития Meet BBLF Success се стреми да запознае общността на отговорния бизнес с вдъхновяващия успех на членовете от различни сектори – с тяхната предприемчивост, постижения и добри практики на социална отговорност и устойчивост.

Телематик Интерактив България е българска компания в онлайн игралната индустрия. Дружеството е лицензодържател на бранда Palms Bet и е собственик на компанията CT Interactive, която разработва и доставя софтуерни решения.

Срещата завърши с коктейл за размяна на контакти и идеи за сътрудничество.

Очаквайте следващото издание на Meet BBLF Success!

Ако желаете да сте домакин на подобно посещение от управителите на компании членове, моля, свържете се с нас на office@bblf.bg.