Новини от БФБЛ и партньори

БФБЛ e партньор на Career Show 2023

18 септември 2023
БФБЛ e партньор на Career Show 2023

БФБЛ е официален партньор на Career Show 2023 – водещото кариерно събитие за професионално и личностно развитие. През тази година събитието се разраства и ще се проведе на три локации: 5 октомври - Арена Армеец, 10 октомври - Пловдив и 27 октомври - Варна. 

Career Show ежегодно събира най-желаните работодатели на България, за да ги срещне с хиляди млади и опитни таланти. Стотиците работодатели, които участват в събитието, са доказателство за непрекъснатия растеж на бизнес средата в България и постоянно нарастващите възможности за професионална реализация и развитие в страната. 

Очаква се в събитието тази година да се включат 4000+ професионалисти - активно търсещи нова и по-добра работа в различни сфери. Сред тях има експерти по телекомуникации, ИТ специалисти, маркетинг специалисти, експерти по електроинженерство и електроника, професионалисти в търговия и продажби, финансови експерти, проектни и продуктови мениджъри и др. 

“Благодарим на БФБЛ, че подкрепя Career Show в мисията ни да създаваме вдъхновяваща и мотивираща атмосфера за професионално и личностно развитие. Благодарение на нашите партньори можем да покажем, че в България има поле за реализация и професионалният успех е напълно достижим. За нас е чест, че БФБЛ е сред нашите партньори и споделя нашата визия”, споделят организаторите. 

Включете се като изложител в Career Show 2023 на careershow.bg