Новини от БФБЛ и партньори

Включете се в благотворителното спортно събитие на „Заедно в час“

16 май 2023
Включете се в благотворителното спортно събитие на „Заедно в час“

Близо 500 любители на спортовете волейбол, баскетбол, кросфит и йога ще се състезават и тренират заедно по време на благотворителното събитие “Предизвикай се с кауза” на 17 юни 2023 г. 

Целта на “Предизвикай се с кауза” е да обедини хората, които вярват, че образованието е ключова ценност за цялото общество, като ги провокира в рамките на един ден да изпълнят лично предизвикателство в някой от изброените спортове. 

Четири спорта | едно място 

Всички спортни дейности ще се проведат на игрищата и в залите на територията на дългогодишните партньори на инициативата Garitage Park в София – волейболна зала “Левски София”, Garitage Sports Center, Crossfit Vitosha и Yoga Vibe Garitage Park. 

По време на събитието на 17 юни за всеки спорт ще има отделни турнири (баскетбол и волейбол) или тренировки (кросфит и йога), в които записаните участници ще се включат. Ще ги подкрепят опитни треньори и любими професионални спортисти. В деня на събитието са предвидени още забавни образователни игри, щандове с храна и напитки, томбола за всички регистрирани и възможност за закупуване на благотворителни чорапи и чантички.

Как да се включите? 

Всички желаещи да се включат в спортното благотворително събитие трябва да се регистрират предварително с попълването на кратък формуляр за избрания от тях спорт. Билетите са изцяло благотворителни и ще подпомогнат работата на фондация „Заедно в час“. 

ВземетеEarly Bird билети на специална цена! Само до 24 май билетите са на цена от 29 лв. 

Ако желаете компанията ви да се включите с отбор или да станете спонсор на събитието се свържете с нас на development@zaednovchas.bg