Новини от БФБЛ и партньори

Кандидатстването в Годишните награди за отговорен бизнес 2022 приключи

01 февруари 2023
Кандидатстването в Годишните награди за отговорен бизнес 2022 приключи

Взехте ли участие в конкурса? Моля, проверете своята кандидатура

Щастливи сме да обявим, че 20-ото издание на ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ ЗА ОТГОВОРЕН БИЗНЕС – най-престижния национален конкурс за корпоративна социална отговорност, устойчиво развитие и многообразие, привлече многобройни кандидатури и така надмина и най-смелите ни очаквания.

Повече от 130 проекта на повече от 80 компании, осъществени през изминалата година, се борят за авторитетните призове в седемте категории. Благодарим на всички участници в конкурса!

Ако сте подали кандидатура, но не виждате своята компания в приложения тук списък, моля, свържете се с нас до 12:00 ч. в петък, 3 февруари 2023 г.

Очаквайте подробности за номинациите, а също и членовете на журито съвсем скоро. Следвайте ни и в социалните мрежи с #bblfawards2022 за новини около конкурса и предстоящата през март официална церемония по награждаване, която по традиция привлича гости от бизнес елита, висши представители на институциите, дипломати и медии.

За всякаква информация и съдействие се свържете с нас office@bblf.bg и 02986 5202.

Благодарим ви за доверието и за това, че се присъединихте към нашите усилия да дадем гласност и да насърчим на добрите практики на отговорните компании с успешни и вдъхновяващи проекти в полза на хората, обществото и природата.


Златен партньор


Сребърен партньор


Бронзов партньор